You are currently viewing XSOLLA LAAJENTAA MOBIILILAITTEIDEN JA DIGITAALISTEN JAKELURATKAISUJEN TARJONTAA

XSOLLA LAAJENTAA MOBIILILAITTEIDEN JA DIGITAALISTEN JAKELURATKAISUJEN TARJONTAA

Lukuaika:2 minuuttia

LOS ANGELESXsolla, maailmanlaajuinen videopelien kauppayhtiö, ilmoitti tänään laajentaneensa mobiili– ja digitaalisia jakeluratkaisujaan tarjotakseen kehittäjille lisää mahdollisuuksia peliensä julkaisemiseen ja kasvattamiseen ympäri maailmaa. Lisäksi Xsolla on lisännyt uuden kassaominaisuuden, joka auttaa kehittäjiä laajentamaan brändejään myymällä ja jakelemalla NFT:itä.

 ”Xsolla on sitoutunut tarjoamaan luokkansa parhaita palveluita ja tukea kehittäjille maailmanlaajuisesti auttaakseen heitä saavuttamaan enemmän pelaajia useammilla maantieteellisillä alueilla”, totesi Xsollan toimitusjohtaja Chris Hewish. ”Kehitämme jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka kohdistuvat videopelien markkinoinnin, julkaisemisen ja rahaksi muuttamisen keskeisiin haasteisiin. Vuodelle 2022 on tulossa lisää, joka pitää kumppanimme jatkuvasti kehittyvän peli-ilmapiirin edellä.” 

Mobile Web Shop – Uudet ominaisuudet

Xsollan mobiilipelien verkkokauppa on lisännyt uusia ominaisuuksia, jotka auttavat mobiilipelien kehittäjiä tavoittamaan enemmän pelaajia ja pysymään mobiilipelien vallankumouksen eturintamassa, sillä mobiilipelien laajeneva maailma johtaa edelleen maailmanlaajuisia pelituloja. 

Laajennettu analytiikka 

Kehittäjät voivat luoda avoimen kanavan, joka tehostaa uusien pelaajien tuomista verkkokauppaansa. Tämä auttaa kehittäjiä ymmärtämään pelaajakokemusta verkossa ja määrittämään, missä ja miten käyttäjät sitoutuvat heidän peliinsä.

 ● Ainutlaatuiset tarjoukset

Tämä sisäänrakennettu komponentti auttaa kehittäjiä hyötymään sovelluksen sisäisistä ostoista verkkokaupan kautta. Verkkokokemuksessa kehittäjät voivat tarjota kampanjatarjouksia ja käynnistää alennuskampanjoita, tarjouskooditarjouksia ja bonuksia myynnin lisäämiseksi ja uusien pelaajien tuomiseksi verkkoon.

Tilausten hallinta 

Xsolla lisäsi vankat tilausominaisuudet auttaakseen kehittäjiä myymään täydellisen valikoiman digitaalisia tuotteita verkkokaupassaan. Näin kehittäjät voivat hankkia ja pitää uusia asiakkaita, luoda uskollisuutta, luoda luotettavia tulovirtoja ja hallita tilauksia luotettavasti. 

Lisätietoja Xsolla-verkkokaupasta saat osoitteesta: https://xsolla.com/solution/web-shop-for-mobile-games 

NFT Checkout 

Xsolla on luonut NFT Checkout -prosessin, jonka avulla kehittäjät voivat lisätä NFT:t nopeasti ja turvallisesti pelitalouteensa. Tämän ominaisuuden ansiosta pelaajat voivat tehdä ostoksia haluamallaan maksutavalla. Kehittäjä huolehtii NFT:iden minttaamisesta ja toimittamisesta, kun taas Xsolla hoitaa kassan ja peliesineiden jakeluprosessin.

Lisätietoja NFT Checkoutista saat osoitteesta: 

https://xsolla.com/solution/payments/nft-checkout

Digitaalinen jakelukeskus 

Xsolla Digital Distribution Hub yhdistää pelit sovellusten, internetpalveluntarjoajien (ISP), pankkien ja muiden kanavien maailmanlaajuiseen verkostoon, jotta kehittäjät voivat tavoittaa pelaajat ja saada tuloja jokaisesta tapahtumasta. Tämä uusi ratkaisu antaa pelaajille mahdollisuuden löytää ja tukea suosikkipelejään optimoidun monialustakokemuksen avulla ja antaa heille mahdollisuuden maksaa miten ja milloin he haluavat.

Kehittäjät voivat nyt hyötyä lisääntyneestä markkinaosuudesta ja tunnettavuudesta jakelukanavien, kuten supersovellusten, verkkopankkisovellusten ja matkapuhelinoperaattoreiden markkinapaikkojen, kautta. Digitaalisen jakelukeskuksen avulla pelisi voi tavoittaa suuren määrän uusia käyttäjiä, säästää jakelukustannuksissa ja lisätä kokonaistuloja ja sitoutumista.

Lisätietoja Digital Distribution Hubista saat osoitteesta: https://xsolla.com/products/digital-distribution-hub  

Lisätietoja Xsollasta 

Xsolla on maailmanlaajuinen videopelikaupan yritys, jolla on vankka ja tehokas valikoima työkaluja ja palveluja, jotka on suunniteltu erityisesti videopelialalle. Perustamisestaan vuonna 2005 lähtien Xsolla on auttanut tuhansia kaikenkokoisia pelinkehittäjiä ja julkaisijoita rahoittamaan, markkinoimaan, julkaisemaan ja tuottamaan rahaa peleilleen maailmanlaajuisesti ja useilla eri alustoilla. Pelikaupan innovatiivisena johtajana Xsollan tehtävänä on ratkaista globaalin jakelun, markkinoinnin ja rahaksi muuttamisen luontaiset monimutkaisuudet ja auttaa kumppaneitamme saavuttamaan enemmän maantieteellisiä alueita, tuottamaan enemmän tuloja ja luomaan suhteita pelaajiin maailmanlaajuisesti. Xsollan pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja sillä on toimistoja Berliinissä, Soulissa ja kaupungeissa ympäri maailmaa. Xsolla tukee merkittäviä pelialan yrityksiä, kuten Valvea, Twitchiä, Robloxia, Ubisoftia, Epic Gamesia, Take-Twota, KRAFTONia, Nextersia, NetEasea, Playstudiosia, Playrixiä, miHoYoa ja muita

Tarkempia tietoja saat osoitteesta: xsolla.com.  

Vastaa