You are currently viewing G-Loot julkisti 50 000 dollarin PUBG: BATTLEGROUNDS -turnauksen

G-Loot julkisti 50 000 dollarin PUBG: BATTLEGROUNDS -turnauksen

Lukuaika:1 minuuttia

G-Loot on viime vuonna tuonut GLL-turnaustiimin verkkoalustalleen ja ilmoittanut jatkavansa GLL PUBG: BATTLEGROUNDS -turnaussarjaa G-Loot Series 5:llä.

Yli 500 joukkueen odotetaan kilpailevan turnauksessa, ja osuudesta 50 000 dollarin palkintopotista.

Kausi on avoinna EMEAn joukkueille karsinnoissa 16.-20.2. Minkä tahansa tason joukkueita kannustetaan liittymään ja osoittamaan taitonsa ja intohimonsa. 32 karsintajoukkuetta etenevät superviikolle 4.-6.3.

11. maaliskuuta pätevät joukkueet siirtyvät grand finaleihin, joissa ne kohtaavat suoraan finaaliin kutsutut ammattilaisjoukkueet.

”Tämä on ensimmäinen suuri turnaus, joka toimii G-Loot-tuotemerkillä, mutta se on silti hyvin linjassa sen kanssa, mitä fanit ovat totttaneet odottamaan aiemmilta GLL-kausilta / Grand Slamilta. Tämä on 5. painos suuresta PUBG-turnaussarjasta yhteistyössä KRAFTON: n kanssa, ja olemme innoissamme voidessamme työskennellä heidän kanssaan uudelleen”, sanoi Simon Sundén, G-Lootin varatoimitusjohtaja ja Esportsin johtaja.

”Osa G-Lootista tekee erityisen, että haluamme avata esportsia laajemmalle yleisölle. Toivomme, että tällä kaudella pelataan vielä enemmän uusia joukkueita. Olemme nähneet monien pelaajien aloittavan matkansa kausillamme, jotka ovat lopulta voittaneet ja tulleet ammattilaisiksi. Vuosien varrella on ollut todellisia altavastaajia menestystarinoita, ja me rakastamme sitä.”

Superviikko ja grand finals lähetetään virallisella PUBG Twitch -kanavalla, jonka huippulahjakkuuksien odotetaan olevan mukana ja tarjoavan analyysejä finaaliin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa