You are currently viewing PUBG Mobile Cheat-koodien tekijät määrättiin maksamaan 10 miljoonaa dollaria
Kuva: PUBG Corp (PUBG Lite)

PUBG Mobile Cheat-koodien tekijät määrättiin maksamaan 10 miljoonaa dollaria

Lukuaika:2 minuuttia

Krafton Inc:n ja Tencent Gamesin PUBG mobilen kehittäjä ja julkaisija nostivat oikeusjutun koodareita vastaan, jota syytetään huijauskodien jakamisesta peliin. Nyt tämä oikeusjuttu on päättynyt Kraftonin ja Tencentin voittoon.

Sekä Yhdysvaltojen että Saksan liittovaltion tuomioistuimet päättivät kahden yrityksen hyväksi ja määräsi hakkerointiryhmän maksamaan noin 10 miljoonan dollarin vahingonkorvaukset ja hyvityksen yrityksille. Ryhmän havaittiin luovan ja jakelevan hakkeroikoodejaa ja huijauskoodeja muille käyttäjille, mikä antoi vastaanottajille epäoikeudenmukaisia etuja pelissä.

”Miljoonat pelaajat ympäri maailmaa nauttivat PUBG Mobilesta ja varmistamme tasapuoliset toimintaedellytykset kaikille”, PUBG Mobilen tuottaja Rick Li sanoi virallisessa julkaisussa. ”Valitettavasti hakkeriryhmien toiminta heikentää pelin oikeudenmukaisuutta. Nämä tuomiot lähettävät selkeän viestin siitä, ettemme suvaitse huijaamista.”

Hakkeriryhmä on myös määrätty antamaan yksityiskohtaisia tietoja siitä, miten he pystyivät hyödyntämään peliä, sekä ilmiantamaan kaikki yhteistyökumppanit ponnisteluissaan.

Tencent ja Krafton ovat ilmoittaneet sijoittavansa vastaanotetut varat edelleen huijauksen vastaiseen tekniikkaan, mukaan lukien äskettäin julkaistu ”laitekieltoominaisuus”, joka voi kieltää tiettyjä laitteita kirjautumasta PUBG Mobileen tai luomasta uusia tilejä. Päätös on viimeisin laillisessa sodassa, jota käydään online-huijausjakelijoita vastaan, ja Activision Blizzard haastoi äskettäin toisen sivuston Call of Duty Warzone -huijauksista.

PUBG ei ole ainoa Esports-peli, joka on kamppaillut huijauskoodien kanssa, mutta se ei ole niin erilaista kuin perinteisen urheilu ongelmat – Esports-ongelmat ovat digitaalisia, perinteisillä on inhimillisiä ongelmia, kuten doping.

Kuinka monessa pelissä olet itse kokenut huijauskoodeja, tai kuinka monen pelin koodeihin sinulla olisi pääsy? Oletko itse käyttänyt sellaisia?


Muuta luettavaa muualta sivulta:

Matkailu avartaa

Koska viimeksi olit reissussa? Ja oliko matkasi suomalaisille tutulle Rodoksen saarelle, vai matkasitko pidemmälle, vai löysitkö jotain uutta koettavaa tästä Euroopasta? Toisaalta myös kotimaassa tapahtuu koko ajan ja esimerkiksi viihteelle.fi ja citylehti.fi kertovat näistä tasaisin väliajoin, molemmat hieman omalla tavallaan. Toisaalta taasen suomalaisten makuun on ollut jo vuosikymmeniä erilaiset Itämeren risteilyt niin Ruotsiin, Viroon kuin Saksaan – oletko sinä jo ehtinyt testata nämä pääreitit?

Entä sitten matkailu jouluna, vai onko joulu merkitty aina ja ainoastaan kotona ja sukulaisilla olemiselle? Suosittelemme viettämään edes yhden joulun matkoilla ulkomailla, jotta pääsette kokemaan millaista se joulu voi olla muualla.

Ja jos ajattelee harrastaminen kannalta, niin voihan siitä matkailusta löytää omien harrastusten kautta, vaikka minkälaisia uusia puolia, ei aina tarvitse tyytyä niihin perinteisiin matkakohteisiin. Tietenkin matkailussa on viime aikoina noussut paljon esille myös ilmastokysymykset, joita kannattaa välillä muistaa miettiä. Se ei tarkoita, että et enää saisi matkustaa, mutta voisit ottaa ilmaston paremmin huomioon oman arkesi päätöksissä ja tekemisissä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa