You are currently viewing Snoop Dogg FazeClanin lähettilääksi ja johtokuntaan

Snoop Dogg FazeClanin lähettilääksi ja johtokuntaan

Lukuaika:2 minuuttia

Tunnettu hiphop-artisti  Snoop Dogg on nyt Faze Clanin jäsen. ”Digitaalisesti syntyperäinen elämäntapa- ja media-alusta, joka perustuu peli- ja nuorisokulttuuriin”, ilmoitti tänään, että Faze Snoop, kuten häntä nyt virallisesti kutsutaan (ainakin klaaniliiketoiminnan yhteydessä), liittyy Faze Clanin hallitukseen sen jälkeen, kun yritys tulee julkiseksi myöhemmin tänä vuonna, ja myös ”luo sisältöä, osallistuu keskeisiin liiketoiminta-aloitteisiin, ja käynnistää tuotteita tuotemerkin kanssa” kokoonpanon jäsenenä.

”Fazen ja Snoopin orgaaninen suhde on rakentunut jo vuosia, joten olemme innoissamme voidessamme toivottaa Faze Snoopin virallisesti tervetulleeksi perheeseen”, Faze Clanin strategiajohtaja Kai Henry sanoi. ”Alkuperäisenä nettipoikana ja ensimmäisen sukupolven pelaajana Snoop on aina ymmärtänyt musiikin, elämäntavan ja pelaamisen kulttuurisen yhteyden. Nykyään Snoop on näkyvä ääni nousevassa Web3-yhteisössä, ja meillä on jännittäviä suunnitelmia luoda yhdessä metaverssissä, mikä edistää uusia sitoutumismahdollisuuksia molemmille fanikunnillemme.”

Snoopin pelaaja-uskottavuus on ehdottomasti vakiintunut. Hän teki suuren vaikutuksen Terry Crewsiin EA:n vuoden 2016 Battlefield 1 -livestriimissä, lanseerasi oman esports-liigansa ja suoratoistaa Twitchissä peliin ja tunnelmaan. Mutta siitä huolimatta Snoop tuli Fazeen samasta syystä kuin useimmat ikääntyvät popkulttuurikuvakkeet osallistuvat johonkin uuteen: Hänen lapsensa puhui hänet siihen.

”Nuoret samaistuvat brändiinsä, ja poikani Cordell tiesi sen, minkä vuoksi hän toi meidät yhteen”, Snoop sanoi.

”Kun olen katsellut, mitä FaZe Clan on rakentanut pelitilaan, tiesin, että oli olemassa luonnollinen yhteys siihen, mitä isäni on tehnyt”, sanoi Cordell Broadus, edellä mainittu poika, joka on myös luova konsultti nimeltä Channel 21. Kun katson näitä kahta tuotemerkkiä, innostuin synergiasta, jonka he voisivat luoda, joten toin heidät yhteen tässä kumppanuudessa. En malta odottaa, että maailma näkee, mitä aiomme tehdä.”

Fazen kokoonpanossa on useita muita ihmisiä, jotka eivät ole ammattilaispelaajia, mukaan lukien NFL-tähti Kyler ”FaZe K1” Murray, Lebron ”FaZe Bronny” James Jr., Lil Yachty alias ”FaZe Boat” ja Offset alias ”FaZe Offset”. He eivät aio pelata The Internationalissa, mutta he ”edustavat FaZe-klaania peliyhteisössä ja lähentyvällä media- ja viihdeteollisuudella”, mikä on mielestäni melko tuottoisaa liiketoimintaa itsessään.

Mutta sen keskittyminen ”elämäntapaan” on asettanut ryhmän useiden kiistojen keskipisteeseen viime vuosina. Vuonna 2019 Fortnite-streamer Turner ”Tfue” Tenney haastoi klaanin oikeuteen ”sortavista ja saalistushinnoittelusopimuksistaan”, kun taas Jarvis ”Faze Jarvis” Khattri kiellettiin pysyvästi Fortniten pelaamisesta aimbotin käytöstä. Vuonna 2020 kuusivuotiaan pelaajan vanhemmat laativat tarinan Call of Duty: Warzone -kiellosta auttaakseen lastaan ansaitsemaan paikan Faze-luettelossa – jotain Faze näytti aktiivisesti rohkaisevan huolimatta siitä, että lapsi oli, tiedättehän, kuusivuotias.

Näistä ongelmista ja uudemmasta kryptovaluuttahuijauksesta huolimatta,  jossa useita jäseniä keskeytettiin ja yksi julkaistiin suoraan, lokakuun 2021 ilmoitus SPAC-sopimuksesta, joka vie Faze Clanin julkiseksi myöhemmin tänä vuonna, arvosti yrityksen hämmästyttävään miljardiin dollariin. Kun tällaiset rahat ovat pöydällä, voit ymmärtää, miksi Snoop – anteeksi, Faze Snoop – haluaisi olla mukana.

Vastaa