You are currently viewing HUHU: JESSE LINJALA ENCE:EN?
Kuva: Liquidpedia / Dreamhack 2019

HUHU: JESSE LINJALA ENCE:EN?

Yksi suomalaisittain kuumimmista eUrheilukentän huhuista lähti liikkeelle tuossa aiemmin, kun Team GODSENT ilmoitti, ettei se voi osallistua seuraavana vuorossa olleeseen turnaukseensa, koska joukkuetta ollaa myymässä edelleen. Samaisen uutisen yhteydessä lähti liikkeelle huhu, että GODSENT:issa hyviä esityksiä antanut CS:GO ammattilainen Jesse ”zehN” Linjala siirtyisi ENCE:n riveihin.

Vantaalta ponnistava Jesse on vuonna 1991 syntynyt CS:GO ammattilainen. Tänä vuonna viikon päästä 29 vuotta täyttävä Jesse on ollut ammattilaisympyröissä vuodesta 2011 ja joukkueista ovat tutuksi tulleet mm. SMASH Esports, NoChange, HAVU Gaming, Sprout yms. Team GODSENTin jäsen Jesse on ollut vuoden verran.

Jessen nykyranking on tasolla 1,14 (Ranking 2.0) ja KPR on 0,74.

GODSENT on keskellä Elisa Invitational 2 turnausta, jonka joukkue varmaan pelaa loppuun ja sunnuntaina on vastassa Team Heroic bo3 kamppailussa paikasta BLAST Premier Fall 2020 Showdown turnaukseen. Mikä on joukkueen todellinen mielenkiinto pelaamista kohtaan sunnuntaina?


KATSO MYÖS:
Haastattelussa Jesse “zehN” Linjala!

Vastaa