You are currently viewing ALEKSI “ALEKSIB” JOHDATTI OG:N VOITTOON BIG:ISTÄ
Kuva / Image: OG

ALEKSI “ALEKSIB” JOHDATTI OG:N VOITTOON BIG:ISTÄ

Lukuaika:1 minuuttia

Ensin nähtiin karmiva tappio kun OG kaatui bulgarialaiselle Voyvodalle kartoin 1-2. Se ei sinällään ollut yllätys sillä bulgaarit voittivat K23:n juuri ennen sitä ja OG:n jälkeen kaatui vielä Cloud9. Jos joku ei tunnista Voyvodan joukkuetta nimeltä, niin ei ihme. Tämän rosterin historiaan nimittäin mahtuu niitä nimenmuutoksia enemmän kuin “laki sallisi”. Lisäksi tuo ottelu oli ensimmäinen, missä 22-vuotias tanskalainen Nikolaj “niko” Kristensen oli mukana. Siinä ottelussa yhteistyö ei vielä löytänyt paikkaansa, mutta eilinen BIG ottelu oli jo jotain aivan muuta.

Niko toi mukaan tarvittua energiaa ja kommunikaatiota peliin

kertoi OG:n Aleksi “Aleksib” Virolainen HLTV:lle heti ottelun jälkeen.

Lisäksi Niko oli 70 fragillaan koko kamppalun kovin, vaikka myös Aleksi (65) ja Mateusz “mantuu” Wilchewski (60) olivat aivan messissä mukana, ja koko OG:n joukkkue oli aivan erilaisella asenteella mukana pelissä. Ne jotka katsoivat ottelun, näkivät asenteen ja tilanteen suoraan myös BIG:in pelaajien kasvoilta, kun epäusko valtasi saksalaistiimin ja kolmas kartta eli Inferno meni OG:lle puhtaasti 16-6. Kaksi ensimmäistä karttaa olivatkin menneet tiukasti 16-14.
OG:n Aleksi kertoi kuitenkin, että tässä vaiheessa on vielä liian aikaista sanoa onko niko pidemmän ajan ratkaisu OG:lle vai ainoastaan paikko pelaajan.

Tänään nähdään kuitenkin OG tulessa kun vastaan asettuu Complexity iltapäiväottelussa ESL Pro liigassa. Jos OG saa tiimin samanlaiseen iskuun kuin eilen, on sillä täydet mahdollisuudet ottaa voitto myös tästä toisesta eurojoukkueesta. Complexityllä on alla voitot FPX:stä ja MOvistar Ridersista ja tuo kolme päivää sitten otettu 2-0 voitto Dreamhackissa nimenomaan OG:sta.

Vastaa