You are currently viewing Encen Jamppi VS Allu AWP-tarkkuuskiväärillä!

Encen Jamppi VS Allu AWP-tarkkuuskiväärillä!

Suomalaiset Counter Striken ammattilaiset Aleksi ”Allu” Jalli sekä Elias ”Jamppi” Olkkonen ottivat keskenään 1vs1, jossa käytettiin aseena vain AWP-tarkkuuskivääriä. ENCEN otteluissa ollaan huomattu että joillakin kierroksilla molemmilla pelaajilla on AWP käytössä.

Niin sanottu tupla-bossi on toiminut erittäin hyvin muita joukkueita vastaan. Videolla kuitenkin kaverukset ottavat mittaa toisistaan kyseisillä aseilla, mutta eivät varmastikkaan tosissaan. Katso video alta

Lähde. ENCE/YouTube


KATSO MYÖS: ENCE ulos BLAST Premier: Spring Europe 2020 -liigafinaaleista!


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Vastaa