You are currently viewing ENCE:n Sergej penkitetty – Motivaation puute ja armeja
Kuvan lähde: ence.gg

ENCE:n Sergej penkitetty – Motivaation puute ja armeja

Lukuaika:1 minuuttia

Kuten varmasti monet jo tietävätkin, että suomalaisen organisaation ENCE eSports CS:GO joukkueen pelaaja ja tähti Jere ”sergej” Salo on penkitetty yhteisymmärryksessä joukkueen kokoonpanosta. Sillä nuori superlupaus oli itse pyytänyt rosterista poistamista aikaisemmin.

Syynä on ollut motivaation puute, joka on näkynyt viime peleissä paljon. Nuoren armejakin alkaa tammikuussa, joten tauko olisi tullut muutenkin vastaan kilpapelaamisen suhteen.

Sergej:n penkityksen myötä, joukku joutuu jälleen tekemään kokoonpanoonsa muutoksia ja uusi pelaaja joudutaan jälleen hankkimaan. Onneksi uusi pelaaja on jo löytynyt ja sergej:n tilalle tulee korvaaamaan SJ Gaming:ista tuttu Tuomas ”SADDYX” Louhimaa.

Tietojen mukaan Jere ”sergej” Salo on pitkään sivussa kokoonpanosta eikä takaisin paluusta ole tarkempia tietoja vielä. Armeija kuitenkin kestää pisimmillää vuoden verran, joten ihan heti nuorta osujaa ei nähdä takaisin pelikentillä.

Miten ENCE:n uusi kokoonpano tulee toimimaan pelikentillä, niin sitä ei voi kukaan ennustaa etukäteen, mutta pitää kuitenkin muistaa että joukkueessa on tällä hetkellä nuoria ja nälkäisiä sekä taitavia pelaajia, jotka varmasti haluavat näyttää mihin pystyvät.

Toivon mukaan joukkue saa alkuun voittoja peleistä, jonka pohjalta on hyvä alkaa rakentaa huippujoukkuetta.

Vastaa