You are currently viewing Riot Games paljasti  Wild Rift EMEA Championship 2022 -finaalin yksityiskohdat

Riot Games paljasti Wild Rift EMEA Championship 2022 -finaalin yksityiskohdat

Lukuaika:2 minuuttia

Koko Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan kuusi parasta Wild Rift -joukkuetta taistelevat 200 000 euron palkintopotista. Ensimmäinen ottelu alkaa torstaina 5. toukokuuta kello 15.00 ja suuri finaali sunnuntaina 8. toukokuuta kello 19.00 Suomen aikaa.

Wild Rift EMEA Championship: Mitä sinun on tiedettävä ennen vuoden 2022 loppuottelua?

  • Kuusi parasta Wild Rift -joukkuetta koko Euroopasta, Lähi-idästä ja Afrikasta taistelevat 200 000 euron palkintopotista.
  • Voittajat edustavat EMEA-aluetta maailmanlaajuisessa Wild Rift Icons -mestaruuskilpailussa.
  • Ensimmäinen ottelu alkaa torstaina 5. toukokuuta klo 15:00 ja suuri finaali sunnuntaina 8. toukokuuta klo 19:00.
  • Lisätietoja saat osoitteesta: https://www.wildriftemea.com

Mikä on Wild Rift?

League of Legends: Wild Rift on moninpelattava verkkotaisteluareenapeli. Se on kehitetty alusta alkaen mobiililaitteille. Tuoreen ohjauksen ja nopeatempoisten pelien ansiosta kaikentasoiset pelaajat voivat liittyä yhteen ystäviensä kanssa, valita mestarinsa ja lähteä tavoittelemaan hyviä pelejä. 

Mikä on Wild Rift EMEA Championship (WREC)?

WREC on EMEA-alueen kilpailullisen Wild Rift -toiminnan huippu, johon osallistuvat parhaat joukkueet Euroopasta, IVY-maista, Lähi-idästä ja Afrikasta. Olipa kyseessä sitten Esports-fani, joka etsii nopeatempoista ja toiminnantäyteistä peliä, tai aivan uusi fani, joka etsii parhaita mahdollisia peliesityksiä – Wild Rift Esports tarjoaa jokaiselle jotakin.

EMEA:n kauden 1 kilpailu huipentuu toukokuussa 2022, ja EMEA:n mestari kruunataan sunnuntaina 8. toukokuuta.

Mitkä joukkueet kilpailevat?

Kuusi joukkuetta osallistuu suureen loppuotteluun. Viisi joukkuetta on jo karsinnoissa:

Game-Lord (WREC EU Champion)

NASR Esports (WRREC TR Champion)

Rix.GG (WREC EU LCQ)

Team Queso (WREC EU LCQ)

Parla Esports (WREC TR LCQ)

Toinen alla olevista joukkueista täydentää pelaajaluettelon. Nämä kaksi joukkuetta kilpailevat pudotuspelissä kuuden viimeisen joukkueen ratkaisemiseksi.

Formulation Gaming

Unicorns of Love

Game-Lord ja NASR Esports lähtevät turnaukseen niukkoina suosikkeina Euroopan ja Turkin lohkojen voittajina. Sekä Parla Esports että Rix.gg olivat kuitenkin myös finalisteja kummassakin kilpailussa (Rix.gg voitti Game-Lordin ensimmäisessä finaalissa), joten näiden joukkueiden kohtaamisesta on odotettavissa jännittävä ottelu. Play-In-kilpailun voittajina tulevat Formulation Gaming ja Unicorns of Love ovat tämänhetkisiä altavastaajia – mutta heitä ei todellakaan pidä aliarvioida!

Missä ja milloin fanit voivat seurata?

Fanit voivat seurata suoraa lähetystä Twitchissä englanniksi, espanjaksi, ja turkiksi tai YouTubesta täältä.

Fanit voivat myös seurata yhteislähetyksiä, joita isännöivät muutamat suurimmista  EMEA-alueen Wild Rift -tekijöistä 10 eri kielellä Twitchissä.

Ottelut järjestetään torstain 5. toukokuuta ja sunnuntain 8. toukokuuta välisenä aikana, alkaen Unicorns of Loven ja Formulation Gamingin välisestä Play-In-ottelusta ja siirtyen myöhemmin samana päivänä alkaviin ryhmävaiheen otteluihin. Puolivälierät ja finaali pelataan lauantaina 7. ja sunnuntaina 8. toukokuuta. Katso otteluiden täydellinen aikataulu täältä: https://www.wildriftemea.com

Vastaa