You are currently viewing Arctic Game Week lisää avainpuhujia 25.-28. toukokuuta järjestettävään tapahtumaan

Arctic Game Week lisää avainpuhujia 25.-28. toukokuuta järjestettävään tapahtumaan

Lukuaika:2 minuuttia

Kun keskiyön aurinko paistaa Pohjois-Ruotsin ylle, avaamme jälleen kerran ovet viikolle, joka on täynnä yrityskonferensseja, verkostoitumista, viihdettä ja Nordsken-yleisötapahtumaa, jossa pelit, kulttuuri ja luovuus kohtaavat. 

Lisää keskeisiä puhujia Arctic Game Weekille

Konferensseissa on puhujia seuraavista aiheista: pelikehitys, peliliiketoiminnan kehittäminen, immateriaalioikeudet, elokuva/TV/VFX ja graafiset novellit. Mukana on 40 huippupuhujaa eri puolilta maailmaa, muun muassa Patty Toledo (Yahaha Studiosin johtaja), Robert Bäckström (Aurora Punksin perustaja), Joshua Garrity (Team 17:n vanhempi kykyjenetsijä) ja Emilie Blézat (Dark Rivieran johtaja).

Sijoittajat ja julkaisijat 

Global Top Round järjestää 27. päivä Nordskenin päälavalla pitchauskilpailun, johon osallistuu 20 ennakkoon karsittua kansainvälistä studiota. Paikan päällä ja tuomaristossa on 10 julkaisijaa, mukaan lukien Tilting Point, Focus, Curve, Team 17, Thunderful, 505 Games ja Neon Doctrine, sekä 10 suurta kansainvälistä vaikuttajaa.

Pitchi lähetetään suoratoistona, ja paras studio saa kahden hengen maksetun matkan vuotuiseen Global Top Round -konferenssiin. Kaksi parasta studiota saavat myös, julkaisijan huomiota lukuun ottamatta, kupongit G.Roundiin.

”Arctic Game Week tuo yhteen tapahtumaan uskomattoman määrän lahjakkaita pelistudioita, ja olemme valmiita auttamaan heitä luomaan melua”, sanoo Pontus Mähler, Global Top Roundin varapuheenjohtaja. ”GTR nostaa kumppanit seuraavalle tasolle, ja uskomme, että seuraava suuri hitti tulee olemaan studio, joka voittaa tämänvuotisen kilpailun.”

Laadukkaat liiketapaamiset MeetToMatchin avulla

MeetToMatch on paikalla 25.-28. toukokuuta ja tarjoaa ensiluokkaisia kokouspalveluita, jotka takaavat laadukkaat liiketapaamiset alan ja lähialueen parhaiden ihmisten kanssa. Konferenssien osa-alueita ovat liiketoiminnan kehittäminen, pelikehitys, IP, kirjallisuus ja graafiset novellit sekä VFX ja elokuva. Konferenssi tarjoaa loistavan tilaisuuden löytää uusia IP:seesi perustuvia liikesuhteita!

Elokuva- ja pelikonsertti Memory and Time ja ylistetty sopraano Sabina Zweiacker Skellefteåån.

Toukokuun 27. päivänä, Arctic Game Weekin ja Nordskenin aikana, Sara Kulturhusissa järjestetään erityinen konsertti. Se on kuuluisa sopraano Sabina Zweiacker, joka antaa meille unohtumattoman elämyksen konsertissa Memory and Time, jossa soitetaan musiikillisia mestariteoksia Taru sormusten herrasta, Tähtien sodasta, Game of Thronesista, Skyrimistä, Final Fantasysta ja monesta muusta.

Sabina on esiintynyt Skandinavian suurimpien orkestereiden, kuten Kuninkaallisen filharmonisen orkesterin, Göteborgin sinfoniaorkesterin, Oslon filharmonisen orkesterin ja radion sinfoniaorkesterien solistina loppuunmyydyssä Berwald-salissa.

Nyt hän vierailee Nordskenissä ja Skellefteåssa ainutlaatuisessa ja pelkistetyssä soolokonsertissa yhdessä Caroline Karpinskan (viulu) ja Gerda Holmquistin (sello) kanssa. Koe intiimi ja herkkä tulkinta rakastetuista kappaleista muun muassa Taru sormusten herrasta, Game of Thronesista, Skyrimistä ja Final Fantasyista. Hän on tunnettu myös YouTubesta, jossa miljoonat ihmiset ovat nähneet videoita hänen työstään.

Sabina Zweiacker

Aiemmin julkistetut puhujat:

Peter Zetterberg (Vanhempi johtaja Microsoftilla ja Wanderword-yrityksen perustaja)

Agnes Larsson (Mojangin pelijohtaja)

Fredrik Malmberg (yksi ruotsalaisen peliteollisuuden perustajista ja Heroic Signaturesin toimitusjohtaja)

Lloyd Levin (tunnettu amerikkalainen elokuvatuottaja mm. elokuvista Predator, Lara Croft, Event Horizon, Hellboy ja Watchmen)

Vladislav Tsypljak (aasialaiselta Neon Doctrine -kustantajalta)

Elias och Agnes Våhlund (ruotsalaisen kirjasarjan ”Handbok för Superhjältar” tekijät)

Johan Egerkrans (yksi aikamme kuuluisimmista ruotsalaisista kuvittajista)

Orvar Säfström (konferenssin isäntä, tunnettu elokuvakriitikko, muusikko, pelien ja IP:iden keulahahmo)

Lisätietoja Arctic Gamesta:

Arctic Game on organisaatio, joka pyrkii luomaan strategisen foorumin Pohjois-Ruotsin peliteollisuudelle; se tarjoaa liiketoiminnan kehittämistä, investointitukea, pelikoulutusta ja tapahtumia vahvan peliyhteisön rakentamiseksi. Se luo studioille mahdollisuuden kasvaa ja antaa yksityishenkilöille tilaisuuden päästä alalle.

Arctic Game on Uumajan, Skellefteån, Piteån, Luulajan ja Bodenin kuntien yhteistyöhanke, jota rahoittavat kunnat, Norrbottenin ja Västerbottenin alueet sekä EU:n perustama Innovation Game 2.0 -hanke. Alueella on noin 75 peliyritystä ja -studiota, noin 500 alalla työskentelevää ammattilaista ja 16 pelialan koulutusta yliopistoissa ja ammatillisissa korkeakouluissa. Arctic Game on nyt Pohjois-Euroopan nopeimmin kasvava peliklusteri. Lisätietoja saat osoitteesta arcticgamelab.com 

Vastaa