You are currently viewing Vuoden 2022 Pokemon Unite Championship Series -sarjan tiedot paljastettiin

Vuoden 2022 Pokemon Unite Championship Series -sarjan tiedot paljastettiin

Lukuaika:1 minuuttia

Pokemon Company on julkistanut yksityiskohdat vuoden 2022 Pokemon Unite Championship Seriesille, joka on yhtiön suurin eurheiluturnaus mobiili MOBA Pokemon Unitelle.

Turnaus koostuu sarjasta karsintatapahtumia joka kuukausi, joka alkaa helmikuussa 2022 ja päättyy Lontoon MM-kisoihin. On paljastettu, että tapahtuman kokonaispalkintopotti on miljoona dollaria.

Pelaajat voivat osallistua Nintendo Switch-, iOS- tai Android-versiolla pelistä.

Pokemon Unite on mobiili- ja Nintendo Switch -peli, joka asettaa kaksi viiden pelaajan joukkuetta toisiaan vastaan saadakseen pisteitä karttatavoitteiden kautta. Peli julkaistiin vuonna 2021, ja Pokemon Company alkaa nyt investoida esports-ekosysteemiinsä tänä vuonna.

Turnaus on avoin pelaajille seitsemältä aluevyöhykkeeltä, mukaan lukien Aasian ja Tyynenmeren alue, Eurooppa, Japani, Etelä-Amerikka, Pohjois-Amerikka, Oseania ja Etelä-Korea. Pelaajien on muodostettava oma viiden pelaajan joukkue ja värväydyttävä alueellisiin karsintoihinsa turnausalusta Battlefyn kautta. Kaikki 16-vuotiaiden kelpoisuusehdot täyttävien alueiden pelaajat (joillakin alueilla 18) ovat oikeutettuja osallistumaan turnaukseen.

Turnaus koostuu alueellisista karsinnoista, joita seuraa kuukausittainen finaali. Pelaajat ansaitsevat mestaruuspisteitä suorituksensa perusteella, ja parhaat joukkueet etenevät alueellisiin mestaruuskilpailuihin. Aluemestaruuskilpailujen parhaiten suoriutuvat joukkueet valitaan pokemon-mm-kisoihin myöhemmin tänä vuonna.

Pokemon Unite Championshipin ensimmäinen avoin karsinta pelataan 19.-20.2.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Vastaa