You are currently viewing Vuoden 2022 Pokemon Unite Championship Series -sarjan tiedot paljastettiin

Vuoden 2022 Pokemon Unite Championship Series -sarjan tiedot paljastettiin

Pokemon Company on julkistanut yksityiskohdat vuoden 2022 Pokemon Unite Championship Seriesille, joka on yhtiön suurin eurheiluturnaus mobiili MOBA Pokemon Unitelle.

Turnaus koostuu sarjasta karsintatapahtumia joka kuukausi, joka alkaa helmikuussa 2022 ja päättyy Lontoon MM-kisoihin. On paljastettu, että tapahtuman kokonaispalkintopotti on miljoona dollaria.

Pelaajat voivat osallistua Nintendo Switch-, iOS- tai Android-versiolla pelistä.

Pokemon Unite on mobiili- ja Nintendo Switch -peli, joka asettaa kaksi viiden pelaajan joukkuetta toisiaan vastaan saadakseen pisteitä karttatavoitteiden kautta. Peli julkaistiin vuonna 2021, ja Pokemon Company alkaa nyt investoida esports-ekosysteemiinsä tänä vuonna.

Turnaus on avoin pelaajille seitsemältä aluevyöhykkeeltä, mukaan lukien Aasian ja Tyynenmeren alue, Eurooppa, Japani, Etelä-Amerikka, Pohjois-Amerikka, Oseania ja Etelä-Korea. Pelaajien on muodostettava oma viiden pelaajan joukkue ja värväydyttävä alueellisiin karsintoihinsa turnausalusta Battlefyn kautta. Kaikki 16-vuotiaiden kelpoisuusehdot täyttävien alueiden pelaajat (joillakin alueilla 18) ovat oikeutettuja osallistumaan turnaukseen.

Turnaus koostuu alueellisista karsinnoista, joita seuraa kuukausittainen finaali. Pelaajat ansaitsevat mestaruuspisteitä suorituksensa perusteella, ja parhaat joukkueet etenevät alueellisiin mestaruuskilpailuihin. Aluemestaruuskilpailujen parhaiten suoriutuvat joukkueet valitaan pokemon-mm-kisoihin myöhemmin tänä vuonna.

Pokemon Unite Championshipin ensimmäinen avoin karsinta pelataan 19.-20.2.

Vastaa