You are currently viewing Vauhdikas Riders Republic -urheilupeli yhteistyöhön muotivaatemerkki Pradan kanssa

Vauhdikas Riders Republic -urheilupeli yhteistyöhön muotivaatemerkki Pradan kanssa

Lukuaika:2 minuuttia

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti ainutlaatuisen Prada-yhteistyön lisäksi Riders Republic -urheilupelille ilmaisen viikonloppukokeilun.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjoava extreme-urheilupeli Riders Republic on ilmaiseksi pelattavissa tulevana viikonloppuna, 10.-14. helmikuuta välisen ajan. PlayStation-pelaajat voivat esiladata pelin jo tänään.

Lisäksi Ubisoft on solminut ainutlaatuisen yhteistyön yhdessä italialaisen muotivaatevalmistaja Pradan kanssa. Tämän ansiosta Pradan ikoninen punaraitamallisto Prada Linea Rossa on puettavissa pelihahmojen päälle.

Vaatemalliston värit ovatkin jo nyt esillä pelin Riders Ridge -keskuksessa tuomassa mukaan ainutlaatuista Prada-tunnelmaa. Vaatemallistossa yhdistyvät teknisten urheiluvaatteiden maailma sekä muodikkaiden vaatteiden virtaviivaistettu siluettimainen suunnittelu. Nämä upeat luomukset tuovat mukaan luksusta, väriä ja näyttävyyttä ainutlaatuisella tavalla.

Yhteistyö tuo mukanaan lisää tekemistä ja kosmeettisia hahmopäivityksiä. Prada Beyond the Line -pelitapahtuma on pelattavissa sekä yksin että kavereita vastaan. Luvassa on eeppinen mäenlaskukokemus, jossa pelaajat saavat käyttöönsä Faction x Prada Linea Rossa -sukset sekä Riders Republic -jumbopyörän ja ainutlaatuisen moottorikelkan täysin ilmaiseksi. Ainutlaatuinen Prada-asu on haalittavissa palkinnoksi Shackdaddy Banditsin viikkokisoja suorittamalla.

Lisäksi 16. helmikuuta alkaen Prada-yhteistyö laajenee kahdella uudella Prada-asulla. Näiden lisäksi tarjolle tulee lisää uusia varustevaihtoehtoja (polkupyörämalli, laskettelusukset ja lumilauta), jotka tuovat lisää valinnanvapautta pelaajalle.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 12.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Vastaa