You are currently viewing GTA 6 -päivitykset ja huhut

GTA 6 -päivitykset ja huhut

Lukuaika:3 minuuttia

Arvostetun Grand Theft Auto -sarjan fanit ovat odottaneet innokkaasti luotettavia uutisia uusimmasta GTA 6 -pelisarjasta. Fanit haluavat varmistusta siitä, tapahtuuko se vai onko sarja päättynyt GTA 5:een. Hyvä uutinen on, että Rockstar Games vahvisti, että GTA 6 on aktiivisessa kehitysvaiheessa. Tämä paljastettiin blogikirjoituksessa hiljattain Rockstarin odotetun lehdistötiedotteen sijaan. GTA 5:n julkaisun jälkeen jo useiden vuosien ajan on ollut paljon huhuja pelin julkaisupäivästä, teematarinasta, julkaisupäivästä, ominaisuuksista ja niin monista muista yksityiskohdista. Vaikka on ollut joitakin vuotoja, jotka vihjaavat useista päivityksistä asetuksiin, tarinaan ja ominaisuuksiin. Jännitys kuohuu, ja fanit odottavat tosissaan, mitä Rockstar aikoo päästää valloilleen.

GTA-fanit saivat vihjeitä Rockstarin tuoreesta työpaikkalistauksesta, joka viittaa vakaviin parannuksiin ”suuriin tuhoihin” tulevassa GTA 6:ssa. Tämä on suuri päivitys ja parannus verrattuna siihen, mitä on mahdollista saada GTA Onlinessa ja GTA 5:ssä. Tämä ei ole kaikki huhut, vaan GTA-fanit, jotka odottavat innokkaasti GTA-sarjan peliä, ovat paljastaneet paljon muutakin.

Mahdollinen julkaisupäivä

Fanit odottivat, että pelin julkaisu seuraisi heti Red Dead Redemption 2:n julkaisun jälkeen, mutta näin ei käynyt. Rockstar ei ilmoittanut julkaisupäivää ja näin ollen konsoli-GTA ei koskaan tullut saataville, joten nyt on hieman vaikea ennustaa alustavaa julkaisupäivää. Mielenkiintoista on, että tuore vuoto saattaa sisältää uutisia, joista GTA-fanit eivät välttämättä pidä. Vuodon yksityiskohdat viittaavat siihen, että GTA 6 saattaa tulla saataville vasta vuoden 2024 jälkeen. Viimeisimmän huhun mukaan GTA 6:n julkaisupäivä saattaa olla jonkin verran vuonna 2025. Huhuun sisältyy vuoto pelin tapahtumapaikasta. Se viittaa myös siihen, että GTA 6 voisi sijoittua Vice Cityn kaltaiseen moderniin kaupunkiin. Jännitykseen voit käydä NetBet nettikasino pelaamassa niin hauskoja pelejä ja tienaamassa rahaa ennen kuin jatkamme huhujen kanssa. Aikaisemmin huhut kertoivat, että GTA 6 sijoittuisi Miamiin ja ilmestyisi vuonna 2023, mutta tuore huhu kumoaa tämän. Edellinen huhu tuli nettilähteestä, jonka fanit ovat lopulta kumonneet virheelliseksi.

Kuvalähde: KUVA: Wccftech

Odotettavissa olevat asetukset

Useat huhut ovat nousseet esiin, joissa ehdotetaan monia GTA 6:n tapahtumapaikkoja, joista yksi sisältää Vice Cityn palaamisen ja jopa sen sijoittumisen eri kaupunkeihin eri puolilla Yhdysvaltoja. Kesäkuussa 2021 vuoti vuoto, jonka mukaan GTA 6:n tapahtumapaikkana olisi Vice Cityn kaltainen moderni kaupunki. Tämän huhun sai eloon Bloombergin Jason Schreier. Aikaisemmin maaliskuussa 2021 erinomaisesti menestynyt vinkkaaja Tom Henderson vihjasi, että GTA 6 sijoittuisi moderniin kaupunkiin. Tämä paljastui twiitissä, kun eräs fani kysyi GTA 6:n tapahtumapaikasta. Useita kuvia on ilmestynyt, mikä on vahvistanut tätä huhua entisestään. Yksi suosituimmista on GTA San Andreaksen kotipuhelimen uudelleenmuotoilu, mikä lisää spekulaatioita siitä, että sen oli tarkoitus olla kiusoittelua GTA 6:n faneille.

Mikä tulee olemaan GTA 6:n tarina?

Mikä on teematarina?

GTA 6:n teematarinasta liikkuu enemmän huhuja kuin mistään muusta pelin osa-alueesta. Se on synnyttänyt huhuja eri maista ja eri puolilta maailmaa. Reddit-vuodossa vuonna 2020 esitettiin, että se perustuisi hahmoon nimeltä ”Ricardo”, joka on yksi miespuolinen päähenkilö, joka on tuleva huumepomo. Pelissä tulee olemaan vanha 1970-luvun teema ja erityinen hahmo ”Kacey”, joka on avainasemassa pelissä.

Lisäksi vuoto viittaa myös siihen, että ”Ricardo” salakuljettaisi huumeita, kunnes hän saa suuren yhteyden Etelä-Amerikassa joidenkin vähän aikaa huumepartioiden kanssa. Pelaajan on läpäistävä useita vaiheita noustakseen huumebisneksen johtoportaaseen. Tämä herättää henkiin huhun siitä, että GTA 6:n tapahtumat sijoittuvat useisiin kaupunkeihin. Huhut kertoivat myös, että Rockstar suunnitteli käsittelevänsä GTA 6:ssa joitakin asioita, kuten maahanmuuttokriisiä ja HIV:tä.

Kesäkuussa 2021 ilmaantui uusia vuotoja, jotka ovat ristiriidassa ensimmäisten kanssa, joiden mukaan GTA:ssa olisi teknologiaosaava nainen, joka asuisi Vice Cityn kaltaisessa modernissa kaupungissa. Tämä on todennäköinen hahmo, sillä Rockstar ei ole käyttänyt yhtään naishahmoa koko Grand Theft Auto -sarjassa. Entäpä kahden hahmon yhdistelmä, kuten jotkut ehdottivat? Tämä on epätodennäköistä, sillä Rockstar on GTA 5:n kolmikon jälkeen sulkenut pois mahdollisuuden useamman päähenkilön ottamisesta peliin.

Rockstarin viralliset uutiset GTA 6:sta

Kuten odotettua, Rockstar on pidättänyt useita keskeisiä tietoja GTA 6:sta, jotka hautovat niin monia huhuja. Pieni vihje tai haastattelu voi synnyttää niin paljon huhuja, sillä Rockstar on hyvin perillä GTA 6:a koskevista tiedoista. Fanien on odotettava ja luotettava huhuihin, kunnes tärkeimmät uutiset saapuvat.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta:

Netistä lainaa arjen tarpeisiin

Välillä tulee tilanteita, että tarvitset lainaa arjen menoihin. Jos tarvitset lainaa esimerkiksi harrastuksiin, remonttiin tai vaikka auton korjaukseen, niin tutustu eri lainoihin netistä. Netistä laina voi olla nopeampaa kuin itse konttorilla käynti.

Nettilainat.fi sivustolta löydät mm. Autolaina , Matkalaina , Yritysrahoitus , Vertaislainat ja paljon muuta tarjontaa. Käy tutustumassa nettilainat.fi sivustoon.

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Vastaa