You are currently viewing Remedy Entertainment ja Tencentin = Vanguard yhteistyömoninpeli

Remedy Entertainment ja Tencentin = Vanguard yhteistyömoninpeli

Lukuaika:2 minuuttia

Remedy Entertainment allekirjoitti maailmanlaajuisen kehitys-, lisenssi- ja jakelusopimuksen Tencentin kanssa Vanguard-koodinimeä kantavasta yhteistyömoninpelistä

Koodinimeä Vanguard kantava peli (”peli”), Remedyn kehittämä alkuperäinen IP, on ilmaiseksi ladattava ja yhteistyössä muiden pelaajien kanssa pelattava PvE (pelaaja vastaan ympäristö) -ampumispeli, joka yhdistää Remedyn tarinallisen osaamisen ja toiminnallisen pelattavuuden mukaansatempaavaksi moninpelikokemukseksi. Peli kehitetään Unreal Engine:llä PC- ja konsolialustoille. Remedy kehittää ja julkaisee pelin maailmanlaajuisesti, lukuun ottamatta valikoituja Aasian markkinoita, joilla Tencent lokalisoi ja julkaisee pelin.

Pelin kehitys on parhaillaan proof-of-concept -vaiheessa. Sen kehittämisbudjetti julkaisun jälkeisen ensimmäisen live-operointivuoden loppuun saakka vastaa kooltaan Remedylle tyypillistä AAA-pelin budjettia. Remedy ja Tencent rahoittavat pelin kehittämisen yhdessä. Lisäksi Tencent lokalisoi pelin valikoiduille Aasian markkinoille ja kattaa siihen liittyvät kustannukset.

Remedy ja Tencent vastaavat itse julkaisemiseen ja pelin operointiin liittyvistä kustannuksistaan omilla maantieteellisillä alueillaan, jakaen osan pelin tuloista toisen osapuolen kanssa kehittämiskustannusten kattamisen jälkeen.

Osana sopimusta Remedy on myös lisensoinut Tencentille maailmanlaajuiset oikeudet pelin mobiiliversion kehittämiseen ja julkaisemiseen. Tencent vastaa mobiiliversion kehitys- ja julkaisukustannuksista. Mobiiliversion osalta yhtiöt ovat sopineet erillisestä tulonjakomallista.

Vanguard on Remedyn ensikosketus Games-as-a-Service (GaaS) -liiketoimintamalliin, ja sen toteuttamisesta vastaa huipputiimimme ilmaiseksi ladattavien pelien asiantuntijoita. Olemme rakentamassa jotain uutta ja mielenkiintoista yhteistyömoninpelien markkinoille Remedyn vahvuuksien päälle. Otamme seuraavan askeleen yrityksemme kehityksessä laajentamalla kyvykkyyksiämme ottamalla vastuullemme pelin julkaisemisen. Olemme innoissamme Tencentin kanssa solmitusta pitkäaikaisesta kumppanuudesta, ja voimme varmuudella sanoa sen tukevan erinomaisesti Vanguardin kunnianhimoisia suunnitelmia. Vanguard on maailmanlaajuinen mahdollisuus, ja Tencent kykenee tukemaan Remedyä kansainvälisesti ja johtamaan Aasian toimintoja ja mobiilimarkkinnoita.

Remedy Entertainmentin toimitusjohtaja Tero Virtala

REMEDY LYHYESTI

Remedy Entertainment Oyj on kansainvälisesti menestynyt peliyhtiö, joka tunnetaan tarinallisista ja visuaalisesti näyttävistä konsoli- ja PC-peleistä, kuten Control, Alan Wake ja Max Payne. Lisäksi Remedy kehittää omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja. Vuonna 1995 perustettu ja Suomessa sijaitseva yhtiö työllistää yli 290 pelialan ammattilaista 30:stä eri maasta. Remedy on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.remedygames.com

Tekemistä aikuisille vapaa-ajalla

Siinä missä REMEDY aloittaa uuden pelikehityksen, niin samanaikaisesti tapahtuu paljon myös digitaalisessa maailmassa. Facebookin suunnitelmat Internet 3.0:n ja Metaversen kanssa on saanut isot brandit rakentamaan uusia aloituksia nimenomaan metaverseen, vaikka Euroopassa on vielä kesken siirtyminen ensin edes mobiilinetin käyttöön. Oletko esimerkiksi itse testannut omalla älypuhelimellasi miten suoratoisto toimii tai miten pelit toimivat omassa puhelimessasi. Aikuisten pelien maailmaan sinut ohjaa mm. Tarjoushaku-sivusto, joka kertoo mitä nettikasinot tarjoilevat nykyaikana.

Unohtamatta myöskään sitä, että varsinkin pelaajien on tärkeätä huolehtia omasta terveydestään, etteivät ne liikakilot pääse yllättämään lisääntymällä vähitellen – kenties olisi aika tehdä jotain asialle? Helppoja vinkkejä löytyy laihduttamiseen ja terveelliseen elämäntapaan toiselta sivustoltamme.

Hyvää päivän jatkoa – ja tervetuloa taas uudelleen lueskelemaan uutisiamme.

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

Vastaa