You are currently viewing Afrikan suurin pelitapahtuma alkaa huomenna – Africa Games Week järjestetään maailmanlaajuisesti hybridinä

Afrikan suurin pelitapahtuma alkaa huomenna – Africa Games Week järjestetään maailmanlaajuisesti hybridinä

Lukuaika:2 minuuttia

Xboxin, PlayStationin, Ubisoftin, Unityn, Nintendon, Segan, Focuksen, Devolverin, Landfallin ja monien muiden kaltaiset yritykset kokoontuvat yhteen, tapaavat ja suunnittelevat tulevia projektejaan Africa Games Weekillä.

Kun maailma poistaa viimeisimmät COVID-19-matkustusrajoitukset, Africa Games Week -tiimi ja Kapkaupunki odottavat innolla tapahtumaa, joka järjestetään 23.-25. helmikuuta 2022.

Africa Games Week on maailman suurin afrikkalaisten pelinkehittäjien tapaaminen, jossa yli 150 pelinkehittäjää eri puolilta maanosaa kokoontuu yhteen paikkaan. Africa Games Week 2022 pysyy hybriditapahtumana, joka järjestetään livenä Kapkaupungin V&A Waterfrontissa ja virtuaalisesti tapahtuma-alustalla. 

Pelaaminen on kaikkialla maailmassa iso bisnes, ja Africa Games Week tutkii pelialan liiketoimintaa

Vuonna 2018 Nick Hall (Interactive Entertainment SA) ja Rex Bowden (CATALYZE) perustivat Africa Games Weekin, joka on kohdetapahtuma afrikkalaisille sekä kansainvälisille indie-pelien kehittäjille ja C-tason johtajille ympäri maailmaa. Yritykset, kuten Xbox, PlayStation, Ubisoft, Unity, Nintendo, Sega, Focus, Devolver, Landfall ja monet muut kokoontuvat yhteen, tapaavat ja suunnittelevat tulevia projekteja.

”Africa Games Week 2022 kokoaa yhteen keskeiset peliteollisuuden ja -yhteisön edustajat, tekijät, kehittäjät ja julkaisijat eri puolilta Afrikkaa tapaamaan ja luomaan yhteyksiä kolmen päivän ajan”, Bowden sanoo. ”Ohjelmassamme keskitytään luomaan henkilökohtaisempia mahdollisuuksia yhteydenpitoon ja tiedon jakamiseen Afrikan peliteollisuuden suurimpien aivojen välillä; toinen syy siihen, että täysin virtuaalinen toiminta vuonna 2021 olisi vähentänyt tapahtuman arvoa. Toivomme, että tämä edistää kumppanuuksia afrikkalaisen pelinkehitysteollisuuden kasvussa paikallisesti ja kansainvälisesti.” 

Kapkaupungin pormestari Geordin Hill-Lewis sanoo, että Kapkaupunki on ylpeä siitä, että se voi tukea Africa Game Weekiä ja toimia sen isäntäkaupunkina. ”Pelaamisesta on nopeasti tulossa yksi teknologian tärkeimmistä ja innovatiivisimmista aloista. Se on ala, joka läpäisee eri toimialoja ja luo ratkaisuja viihteeseen ja koulutukseen, ja sillä on potentiaalia investointeihin ja merkittäviin työpaikkojen luomiseen.”

”Kapkaupungin tavoitteena on tukea tätä alaa entistä enemmän, muun muassa luomalla infrastruktuuri ja muita mekanismeja, jotka mahdollistavat sen menestymisen. Tukemme Africa Games Weekin kaltaisille tapahtumille tähtää siihen, että pelinkehittäjät, erityisesti nuoret, saavat foorumin, jossa he voivat esitellä työtään ja samalla tavata alan asiantuntijoita, jotka voivat kohottaa heidän taitojaan.” 

Africa Games Week 2022 on useiden alatapahtumien kattotapahtuma.

Make Games Africa – Business of Gaming -konferenssiin liittyy Nordic Game Discovery Contest (Ruotsi), ja se esittelee joulukuussa 2021 verkossa järjestetyn A MAZE Train Jamin (Berliini).

Africa StreamCon, afrikkalaisten ja kansainvälisten sisällöntuottajien konferenssi ja tapaaminen, tuo yhteen mainostoimistoja, alustoja, brändejä, lakimiehiä ja sisällöntuottajia kertomaan toisilleen, miten he näkevät alan kehittyvän, jotta voidaan luoda yhteinen näkökulma ja tavoitteet. 

Games for Change, joka antaa pelintekijöille ja sosiaalisille innovaattoreille mahdollisuuden edistää reaalimaailman muutosta pelien ja immersiivisen median avulla, käynnistää Afrikan osastonsa tämän vuoden tapahtuman aikana; näin valmistaudutaan ensimmäiseen Afrikan satelliittitapahtumaan vuonna 2022.   

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa