Turtle Beachiltä uusi premium pelikuuloke Stealth 700 Gen 2 Max XBoxille

Lukuaika:4 minuuttia

5. huhtikuuta 2022 – Johtava pelitarvikkeiden toimittaja Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR) on julkistanut Xboxille suunnitellut Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeet täysin uutena tulokkaana tuotemerkin myydyimmän Stealth 700 -sarjan premium-luokan langattomiin pelikuulokkeisiin. Yksinkertaisesti kytkintä kääntämällä Stealth 700 Gen 2 MAX tarjoaa pelaajille mahdollisuuden muodostaa viiveettömän yhteyden langattoman USB- tai Bluetooth®-yhteyden kautta useampiin pelijärjestelmiin, kuten Xbox Series X|S ja Xbox One, PS5™ ja PS4™, Nintendo Switch™, Windows PC ja Mac® sekä yhteensopivat iOS- ja Android-mobiililaitteet. Stealth 700 Gen 2 MAX lisää myös akun kestoa yli 40 tuntiin, ja 15 minuutin lataus tuottaa yli kahdeksan tuntia peliaikaa.

Stealth 700 Gen 2 MAX tarjoaa edelleen ylivoimaisen laadukkaan äänen tehokkaalla 3D-spatial surround -äänellä* ja äärimmäisen käyttömukavuuden, jotka ovat tehneet siitä myydyimmän ja arvostetuimman langattoman premium-pelikuulokkeen. IGN sisällytti hiljattain Stealth 700 Gen 2:n uusimpaan Best Gaming Headsets 2022 -juttuunsa ja nimesi sen parhaaksi Xbox Series X|S -pelikuulokkeeksi. Stealth 700 Gen 2:n premium-ominaisuudet, kuten suuret ja tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-ajurit, Aerofit™-jäähdytysgeelillä täytetyt muistivaahtomuovikorvatyynyt, ProSpecs™-lasiystävällinen käyttömukavuus, Superhuman Hearing®, metallivahvistettu pääpanta sekä Bluetooth Discordissa puhumiseen, puheluiden vastaanottamiseen, musiikin kuunteluun ja yhteyden muodostamiseen mobiilisovellukseen – kaikki nämä ominaisuudet palaavat Stealth 700 Gen 2 MAX:n myötä. Xboxille suunniteltu Stealth 700 Gen 2 MAX on ennakkotilattavissa tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa. Saatavana mustana tai koboltinsinisenä, Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille lanseerataan maailmanlaajuisesti 8. toukokuuta 2022 209,99 euron OVH:lla.

Lisäksi maaliskuun alussa esitellyt Turtle Beachin uudet Designed for Xbox Stealth 600 Gen 2 MAX- ja Stealth 600 Gen 2 USB -mallit ovat nyt ennakkotilattavissa Pohjois-Amerikassa, ja ne julkaistaan 8. toukokuuta 2022.  Stealth 600 Gen 2 MAX- ja USB Xbox -mallit ovat myynnissä tänään Suomessa osoitteessa www.turtlebeach.com ja osallistuvilla jälleenmyyjillä. Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille lisää monialustayhteensopivuuden ja luokkansa parhaan 48+ tunnin akunkeston hintaan 147,99 euroa, kun taas Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille nostaa myydyimpien kuulokkeiden akunkeston 24+ tuntiin säilyttäen samalla houkuttelevan 105,99 euron myyntihinnan. Stealth 600 Gen 2 MAX on saatavilla mustana tänään, kun taas Midnight Red- ja Arctic Camo -versiot tulevat saataville 8. toukokuuta 2022. Stealth 600 Gen 2 USB on saatavilla tänään mustana tai valkoisena.

Stealth 700 Gen 2 MAX:n laajennettu yhteensopivuus antaa yhä useammalle pelaajalle mahdollisuuden kokea ensiluokkaisen langattoman peliäänen ja mukavuuden, joka on tehnyt Stealth 700 -sarjan tuotteista myydyimpiä jo vuosia”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Tammikuusta 2019 lähtien Turtle Beach Stealth 700 on toiseksi myydyin langaton kuulokesarja*, toisena Stealth 600 -sarjamme jälkeen.”

Täydelliset tiedot Turtle Beachin täysin uusista Stealth 700 Gen 2 MAX, Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB -malleista:

Stealth 700 Gen 2 MAX

Designed for Xbox Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX tarjoaa ensiluokkaisen pelien äänikokemuksen useammissa järjestelmissä. Yhdellä kytkimen painalluksella pelaajat voivat käyttää kuulokkeita Xbox Series X|S- ja Xbox One -konsoleilla, PS5:llä ja PS4:llä, Nintendo Switchillä, Windows PC- ja Mac-tietokoneilla ja kokea Stealth 700 -sarjan tunnetun immersiivisen 3D-paikkatilaäänen**, ensiluokkaiset ominaisuudet ja luokkansa johtavan käyttömukavuuden. Stealth 700 Gen 2:n MAX sopii Bluetooth-yhteytensä ansiosta myös mobiilipelaamiseen yhteensopivilla iOS- ja Android-laitteilla sekä Discordissa chattailuun, puheluiden vastaanottamiseen tai musiikin kuunteluun pelaamisen aikana. Pelaajat voivat myös muodostaa Bluetooth-yhteyden Stealth 700 Gen 2 MAX -mobiilikumppanuussovellukseen yhteensopivilla iOS- ja Android-laitteilla, jossa he voivat mukauttaa ominaisuuksia, kuten äänen esiasetuksia, mikrofonin valvontaa ja muita asetuksia.

Stealth 700 Gen 2 MAX:n päivitetty akku tarjoaa yli 40 tuntia peliaikaa ja viiveetön, häviötön langaton USB-yhteys pysyy yhteydessä keskeytyksettä. ProSpecs-silmälasiystävällinen teknologia ja Aerofit-jäähdytysgeelillä täytetyt muistivaahtokorvatyynyt tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta, ja 50 mm:n Nanoclear-kaiuttimet herättävät pelit eloon. Pelaajat nauttivat myös kristallinkirkkaasta keskustelusta Gen 2:n kääntämällä mykistettävän mikrofonin avulla sekä premium-ominaisuuksista, kuten Turtle Beachin eksklusiivisesta Superhuman Hearing -ääniasetuksesta, joka tuo kilpailuetua. Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX on nyt ennakkotilattavissa mustana tai koboltinsinisenä, ja sen suositushinta on 209,99 euroa. Julkaistaan maailmanlaajuisesti 8. toukokuuta 2022.

Stealth 600 Gen 2 MAX

Langattomat Designed for Xbox Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX -monialustapelikuulokkeet tarjoavat uskomattoman akunkeston ja laadukkaan peliäänen. Yli 48 tunnin akunkesto pitää kuulokkeet toiminnassa useita päiviä, ja Turtle Beachin oma langaton 2,4 GHz:n USB-lähetin huolehtii matalan viiveen ja häviöttömän yhteyden muodostamisesta pelijärjestelmiin. Yksinkertaisella kytkimen kääntämisellä pelaajat voivat valita suosikkipelijärjestelmänsä ja kokea immersiivisen 3D-tilaäänen** suurten ja tehokkaiden 50 mm:n kaiuttimien kautta sekä kristallinkirkkaan keskustelun Gen 2:n mykistettävän mikrofonin avulla. Pehmeät, silmälasien kanssa yhteensopivat ProSpecs™-korvatyynyt tarjoavat pehmeää mukavuutta, ja helppokäyttöisten säätimien avulla pelaajat voivat säätää asetuksiaan ja aktivoida Superhuman Hearingin kaltaisia ominaisuuksia kilpailuetua varten. Suomessa Stealth 600 Gen 2 MAX mustana on saatavilla tänään hintaan 147,99 €, kun taas Midnight Red- ja Arctic Camo -versiot tulevat saataville 8. toukokuuta 2022.

Stealth 600 Gen 2 USB

Langattomat ja vahvistetut Designed for Xbox Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 USB kuulokkeet tuottavat laadukkaan peliäänen ja keskustelun Xbox Series X|S:llä ja Xbox Onella. Pitkäkestoinen, yli 24 tuntia kestävä akku tarkoittaa vähemmän lataamista ja enemmän pelaamista, kun taas Turtle Beachin oma langaton 2,4 GHz:n USB-lähetin huolehtii matalan viiveen ja häviöttömän yhteyden muodostamisesta. Pelaajat kokevat upean 3D-tilaäänen** 50 mm:n kaiuttimien kautta ja kristallinkirkkaan keskustelun Gen 2:n kääntyvän ja mykistyvän mikrofonin kautta. Pehmeät, lasien kanssa yhteensopivat ProSpecs -korvatyynyt tarjoavat muhkeaa mukavuutta, ja helppokäyttöiset säätimet antavat pelaajille mahdollisuuden säätää asetuksiaan ja aktivoida ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing, kilpailuetua varten. Suomessa nyt hintaan 105,99 €. 

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -lisävarusteista saat osoitteesta www.turtlebeach.com ja muista seurata Turtle Beachia: TikTok, Twitter, Instagram, Facebook ja YouTube.

Vastaa