You are currently viewing Valorant starttasi eilen!
Kuva: Valorant

Valorant starttasi eilen!

Eilen virallisesti julkaistu suosittu räiskimispeli Valorant on ollut suuri puheenaihe pitkin kevättä. Potenttiaalinen kilpailija Counter Strike -Global Offensive pelille olevasta Valorantista huhutaan olevan suuri hitti ja siltä se myös alkaa hiljalleen näyttävän.

Pelin beta-testeissä kuitenkin suuri määrä huijareita häiritsivät jonkun verran testauksia, mutta peli on silti saannut hyvän vaikutelman pelaajien silmäkulmasta katsottuna.

Kyseisen pelin takana on Riot Games, joka on tunnettu League Of Legends pelistä eli tämän maapallon suosituimmasta peleistä. Valorantti kiinostaa myös ammattitason kilpatasolla eli nähdäänkö kyseinen peli ammattilais-turnauksissa ja muissa suurissa tapahtumissa? Sen aika näyttää, mutta uskomme vahvasti niin käyvän.

Millainen peli Valorant oikein on?

Valorant (tyyliteltynä VALORANT) on  Riot Gamesin kehittämä ja julkaisema ensimmäisen persoonan ammuntapeli.

Valorantissa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaa toisiaan vastaan paras 25:stä järjestelmällä; toinen joukkue yrittää asettaa pommia (nimeltään Spike), kun taas toinen joukkue yrittää estää sen. Joukkueet vaihtavat osia 12 kierroksen jälkeen, ja ensimmäinen 13 kierrosta voittanut joukkue voittaa. Pelin hahmot koostuvat ”agenteista”, joista jokaisella on erilaisia erikoiskykyjä. Pelissä jokaisen kierroksen alussa on mahdollisuus ostaa aseita, panssareita ja hahmojen erikoiskykyjä edellisellä kierroksella kertyneiden krediittien avulla.

Lähde: Wikipedia


KATSO MYÖS: Valorant vai Counter Strike?

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

Vastaa