You are currently viewing MAAILMAN ENSIMMÄISEN BATTLE OF BOOMERS -TURNAUKSEN VOITTAJAKSI SELVIYTYI ENCE

MAAILMAN ENSIMMÄISEN BATTLE OF BOOMERS -TURNAUKSEN VOITTAJAKSI SELVIYTYI ENCE

Lukuaika:3 minuuttia
Maailman ensimmäinen viihteellinen ja aikuisyleisölle suunnattu Autolle.com: Battle of Boomers -kilpapeliturnaus pelattiin eilen suosittujen tubettajien, tunnetuimpien esports-tiimien ja amatööripelaajien voimin.

Voittajatiimiksi nousi ENCE johtajanaan pelaajalegenda Joona “Natu” Leppänen.

Mielenkiintoisen turnauspäivän aikana nähtiin pelaajalegendojen loistoa, vaikuttajapelaajien vakuuttavia taidonnäytteitä ja yllättävänkin taidokasta amatööripelaamista. ENCE ja HAVU pelasivat finaalimatsinsa hienosti ja ensimmäinen ottelu menikin jatkoajalle. ENCE vei kuitenkin lopulta pidemmän korren ja voitti finaalit suoraan otteluin 2-0.

”Pelaajalegendoilla on selvästi homma edelleen hallussa ja selkeästi Battle of Boomersissa he pelasivat myös kunniasta, koska sen verran villiä kommenttia legendat heittivät toisilleen”, kommentoi Viestintätoimisto Visionistin perustaja Jiri Koivuniemi. ”Uusi kilpapelikonsepti on nyt koeponnistettu menestyksekkäästi ja jatkosuunnitelmia hierotaan kumppanien kanssa. Toivottavasti tapaamme kilpakentillä taas ensi syksynä.”

Pääsiäislauantaina pelatussa Autolle.com: Battle of Boomers -turnauksessa oli mukana kolme erikoista kilpapelitiimiä. Suomen tunnetuimmat CS:GO-organisaatiot ENCE, hREDS ja HAVU pelasivat toisiaan vastaan kolmen hengen sekajoukkueilla huomattavasta 5 000 euron palkintopotista. Tiimit koostuivat yhdestä tiimin itsensä valitsemasta pelaajalegendasta, yhdestä amatööripelaajasta ja yhdestä tunnetusta somevaikuttajasta. ENCEn pelaajalegendana pelasi Joona “Natu” Leppänen. hREDsiltä pelissä oli mukana Mikko “xartE” Välimaa. HAVUa puolestaan edusti Niklas ”lotibroS” Pehkonen. Somevaikuttajista olivat mukana Eetu “Eeddspeaks” Pesonen sekä Justimusfilmsin Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen.

Kilpapelitapahtumien pioneerijärjestäjä Grail Group vastasi pilottiturnauksen varsinaisesta toteutuksesta yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Pilottiturnaus striimattiin ISTV-, Twitch- ja Ruutu-videopalvelujen kautta. Turnauksen parhaita paloja on katsottavissa jälkilähetyksenä ainakin viikonlopun ajan Twitchissä ja myöhemmin Battle of Boomersin omissa nettikanavissa:

https://twitch.tv/streamcornerwww.facebook.com/battleofboomerswww.instagram.com/battleofboomerswww.battleofboomers.gg

Pilottiturnauksen nimikumppanina toimi Autolle.com ja musiikkikumppanina Game Music Collective. Autolle.comin puolesta turnaus nähtiin myös striimaaja Rosie Riverin Twitch-kanavalla osoitteessa https://twitch.tv/rosieriver. Game Music Collective julkaisi turnauslähetyksessä myös uusimman musiikkivideonsa, joka on nyt katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/oVajiG9RvrE.

Battle of Boomers
Battle of Boomers -turnauskonsepti tarjoaa pelaajalegendoille mahdollisuuden pidentää peliuraansa mielekkäällä tavalla. Konseptin peliturnaukset ovat rennompia, mutta silti niissä on merkittävät rahapalkinnot. Samalla turnaukset tarjoavat taktisinta ja taitavinta kilpapelaamista entistä viihteellisemmässä muodossa. Battle of Boomers tarjoaa mahdollisuuden myös amatööripelaajille, jotka eivät välttämättä ole koskaan pelanneet turnauksissa. Näin syntyy esimerkiksi suosittuun Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -peliin sekajoukkue, jossa yhdistyvät pelilegendojen osaaminen ja amatööripelaajien innokkuus.

Autolle.com
Autolle.com on Suomen johtava vaihtoautokaupan digitalisoija ja käytettyjen sähköautojen kauppias. Yritys tarjoaa Battle of Boomers -turnauksen aikana kilpapelihenkisille ihmisille ainutlaatuisia autotarjouksia. Lisätietoja osoitteessa www.autolle.com.

Game Music Collective
Helsinkiläinen Game Music Collective -pelimusiikkiorkesteri on säveltänyt Battle of Boomers -turnausta varten E-Anthem-musiikkikappaleen, joka soi turnauksen kaikissa videomateriaaleissa. Lisätietoja osoitteessa www.gamemusiccollective.com.

Grail Group
Grail Group Oy on Suomen kokeneimpia e-urheiluyrityksiä ja samalla aktiivisin kilpapelisisällön tuottaja, yli 50 yleisötapahtumalla vuodessa. Grail Group yhdistää esports-yhteisön ja brändit järjestämällä online-turnauksia Grail Quest -palvelussa. Lisätietoja osoitteessa www.grail.fi.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Älykello – Tehokas apuväline päivittäisessä elämässäsi

Älykello on laite, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan arkipäivän toimintojasi. Se toimii älypuhelimesi kumppanina ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja tehtävistä. Lisäksi älykello tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten urheiluseurannan, sykemittarin ja unen seurannan. Sen avulla voit myös vastata puheluihin ja lukea viestejä ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi. Älykello on siis erittäin kätevä apuväline päivittäisessä elämässäsi.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Vastaa