You are currently viewing CSGO-päivitys helpottaa kranaattien harjoittelua!

CSGO-päivitys helpottaa kranaattien harjoittelua!

Lukuaika:1 minuuttia

Counter Strike – Global Offensivee on tullut uusi päivitys, joka helpottaa savujen, polttopullojen sekä valojen harjoittelua.

Uudet komennot (Commands) konsoliin ovat seuraavat.

 cl_grenadepreview (näyttää kranaatin heittoradan, kun kranaatin sokka on irrotettuna)

cl_sim_grenade_trajectory (jäädyttää sillä hetkellä näytetyn heittoradan hetkeksi ja voit katsella eri kuvakulmista heittorataa)

sv_rethrow_last_grenade: (näyttää ja toistaa edellisen kranaatinheiton kyseisellä palvelimella.)

Uudistus siis helpottaa pelaajia harjoittelemaan kartalla uusia savuja, valoja sekä polttopullojen heittelemistä.

Katso video alta:


Muuta mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Vastaa