You are currently viewing Fragleaguen 5. kausi on täydessä vauhdissa!

Fragleaguen 5. kausi on täydessä vauhdissa!

Lukuaika:1 minuuttia

Suomalainen SJ Gaming on ottanut vauhdikkaan lähdön Fragleaguen Top Divisionin A-lohkossa 3-0 tuloksella. Fragleaguen viidennen kauden palkintopotti on 300 000 kruunua eli noin 30 000€. 

A-lohkon joukkueet ja tilasto:

  1. flowskola
  2. SJ Gaming
  3. Lygnby Vikings
  4. Nordavind DNB (eliminoitu)
  5. flisk (eliminoitu)

B-lohkon joukkueet ja tilasto:

  1. kombucha
  2. Lilmix
  3. Accusata
  4. OPAA (eliminoitu)
  5. STB Momentum (eliminoitu)

Fragleague Top Divisionin playoffit alkavat 8.11, jolloin Flowskola saa vastaansa Accusata:n tiukassa neljännesvälierässä. SJ Gamingin osalta liiga jatkuu 29/11.

Fragleague Reginoal sarjassa on myös vauhti päällä!

Eilinen taistelu kärkipaikasta Choco & Friends sekä Conquer Gamingin välillä päättyi Conquerin osalta karvaaseen 2-1 tappioon. Choco & Friends johtaa nyt sarjaa 5-0 tuloksella.

Visu on vain parin pisteen perässä johtopaikalta tällä hetkellä 4-0 tuloksella. Exen Esports sekä TMVG-talents seuraa Visua välheltä tasapisteillä, vaikka TMVG:llä on yksi ottelu lisää alla. Häntäpäätä pitävät tällä hetkellä KGC, MJ-Esports ja kautensa keskyttänyt RPEAT Esports.

Liity mukaan viikottaiseen taistoon ja lunasta paikka ensikauden Suomen Regional Divisioniin!

Joka perjantainen Weekly Cup on käynnissä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Weekly Cup:in finaalissa pelataan paikasta Fragleague:n kuudennen kauden aluedivisioonassa ja 750 €:sta.

Hyppää mukaan ja rekisteröidy Weekly Cup:iin, joka pelataan perjantaisin klo 18:00! Jokaisesta karsinnasta etenee 2 joukkuetta kauden finaaliin, jossa on 750€ palkintopotti ja voittaja lunastaa paikan 6. kauden Suomen Regional divisioniin! Cuppien finaalit pelataan 4.12 ja 5.12.

Linkit karsintoihin löytyvät osoitteesta: esportal.com/fragleague

Vastaa