You are currently viewing SJ Gaming penkitti Jampin kokoonpanosta

SJ Gaming penkitti Jampin kokoonpanosta

Suomalainen Counter Strike joukkue SJ Gaming on päättänyt penkittää heidän pelaajansa Elias ”Jamppi” Olkkosen. Yksi syy penkittämiselle on varmasti häneen kohdistuva huijausepäilyt sillä hänen vanha steam-tilinsä on VAC-ban huhun alla ollut jo jonkun aikaa.

Nuori CSGO-tähden huhuiltiin aikaisemmin siirtvän Aleksib:n kanssa samaan joukkueeseen, mutta näin kuitenkaan ei käynnyt. SJ Gaming rosterissa Jampin tilalle laitettiin ennen KOVA Esportsissa pelannut Toni ”STOVVE” Liukkonen, joka pelaa AWP – tarkkuuskiväärin roolia.

Tarkkaa tietoa vielä ei ole siitä, että onko nuoren lupauksen koko CS-ura pakettissa.

Alla SJ Gamining twiitttaus tapahtuneesta.

Lähde & Logo: SJ Gaming

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa