You are currently viewing RedBull Valorant 2022 kiertää Suomen ohi

RedBull Valorant 2022 kiertää Suomen ohi

Lukuaika:3 minuuttia

Eikö Suomessa riitä pelaajia, vai eikö kukaan halua tehdä Red Bullin kanssa yhteistyötä Red Bull Campus clutch 2022 Valorant kiertueen saamiseksi Suomeen? Naapurimaat Ruotsi, Norja ja Tanska ovat mukana, samoin kuin Euroopasta Romania, Tsekit, Slovakia, Italia, Bosnia ja Herzegovina, Espanja, Bulgaria, Puola, Alankomaat, Serbia, Ranska, Iso-Britannia, Portugali, Itävalta, Saksa, Slovenia ja Liettua…. mutta ei Suomi???

Red Bull Campus Clutch, maailmanlaajuinen yliopisto-opiskelija VALORANT-turnaus, on palannut kierrokselle 2! Kaikille korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille ympäri maailmaa avoimet pelaajat lyöttäytyvät yhteen, edustavat kampustaan ja asettavat taitonsa esille, ja heillä on mahdollisuus pelata maailmannäyttämöllä. Kilpailu toi yli 400 tapahtumaa 50 maahan vuonna 2021, ja siihen osallistui 25 000 kaikentasoista VALORANT-opiskelijapelaajaa. Ilmoittautumiset ovat nyt avoinna tämän vuoden turnaukseen, joka alkaa elokuussa kilpailukokemuksella, jossa yksi joukkue kruunataan maailman parhaaksi opiskelijaksi VALORANT-joukkueeksi ja 20 000 euroa jaossa. Viimeisimmässä painoksessa National Express on Ison-Britannian virallinen julkisen liikenteen kumppani ja auttaa opiskelijoita matkustamaan maahan kilpailemaan alueellisissa välierissä.

Red Bull Campus Clutch on ruohonjuuritason esports-aloite, joka tuo esiin ja tulevat opiskelijat VALORANT-pelaajat kaikista taitotasoista yhdessä, kun he lyöttäytyvät yhteen ja kokevat kilpapelaamisen ennennäkemättömällä tavalla. Ensimmäisenä vuotenaan turnaus esitteli nousevia lahjakkuuksia, jotka jatkoivat uran luomista ammattilaiskentällä.

Kansallisten ja alueellisten karsintojen kautta, kahden vaiheen 50 joukkueen maailmanfinaalin rinnalla, vuonna 2021 erottuvat joukkueet, kuten Team Egypt, esittivät esityksen. Turnauksen lopulliset voittajat, Team Egypt, osoittivat taitonsa alueellisissa karsinnoissaan, mutta eivät olleet koskaan kilpailleet maailmanlaajuisella näyttämöllä ennen Red Bull Campus Clutchia. Finaaliottelussa he näyttivät varmasti sijoittuvan 2. sijalle, kun he menivät kaksi peliä nollaan, mutta inspiroituneella käänteisellä pyyhkäisyllä he saivat 3-2-voiton. Vahva esitys ja MVP -esitys tarkoittivat sitä, että Team Egyptin Mohamed ”shalaby” Shalaby allekirjoitti ammattilaisen esports -joukkueen Team Vitalityn kanssa.

Tänä vuonna turnaus on palannut, isompi ja parempi kuin koskaan, ja siinä on yli 500 alueellista tapahtumaa neljän kuukauden toiminnan aikana. Opiskelijat ympäri maailmaa voivat ilmoittautua nyt paikallisiin karsintatapahtumiin, jotka on ryhmitelty joko maan tai alueen mukaan elokuun ajan. Jokainen viiden hengen joukkue etenee karsintojen läpi, ja parhaat joukkueet pääsevät omaan kansalliseen finaaliinsa. Täällä maan parhaat opiskelijajoukkueet menevät vastakkain, ja voittajat nimeltään Red Bull Campus Clutch National Final Winners ansaitsevat mahdollisuuden edustaa maataan maailmanfinaalissa.

Joulukuuhun mennessä tuhansista joukkueista, jotka osallistuivat vain 50 joukkueeseen, on jäljellä. Jokainen saa kaikki kulut maksaneen kutsun eeppiseen Red Bull Campus Clutch World Finaliin, LAN-tapahtumaan, joka pidetään São Paulossa, Brasiliassa, ja joka päättää, kenestä tulee Red Bull Campus Clutchin maailmanfinaalivoittaja. Monille tapahtuma on ainutkertainen tilaisuus kilpailla live-ammattilaistapahtumassa ja jättää perintö yliopistoonsa. Voittajajoukkue saa myös 20 000 € palkintorahaa ja eksklusiivisen VIP-kokemuksen vuoden 2023 VALORANT Champions Tour -tapahtumassa.

Lisätietoja Red Bull Campus Clutch World Finalin päivämäärästä ja paikasta paljastetaan pian.

Toisen kautensa Red Bull Campus Clutchin aloittaminen yhdessä Valorantin johtavan Red Bull -ammattilaistapahtuman Red Bullin kanssa kiteyttää brändin jatkuvan sitoutumisen TUKEA VALORANT-yhteisöä ja kohottaa sen kilpailuekosysteemiä ruohonjuuritasolta joukolla paikallisia aloitteita esportsin korkeimmille tasoille.

Neljä erinomaista kumppania tukee Red Bull Campus Clutchia tänä vuonna, mikä auttaa tuomaan uusimman ja parhaan laitteiston kilpailijoille. Intel NUC, SteelSeries ja AGON by AOC palaavat kaikki turnaukseen, ja Backforce liittyy uutena kumppanina vuodelle 2022. PC-kumppanina Intel NUC, joka tunnetaan suuritehoisten pelilaitteiden pakkaamisesta pienissä muodoissa, tukee huippuluokan pelitietokoneillaan. Backforce, uusi Gaming Chair -kumppani, tarjoaa ergonomisia tuoleja, jotka voivat parantaa suorituskykyä ja auttaa ylläpitämään korkean tason pelaamista pitkien kilpailullisten istuntojen aikana. Ja virallinen monitorikumppani AGON by AOC tarjoaa jälleen korkean suorituskyvyn pelimonitorit tapahtumaan.


Muuta luettavaaa muualta:

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Myös kapselikahvit -verkkosivusto on jo tehty kapselikahveista kiinnostuneille.

Vastaa