You are currently viewing TURTLE BEACHIN TÄYSIN UUDET PREMIUM LANGATTOMAT PELIKUULOKKEET XBOXILLE SAATAVILLA SUOMESSA

TURTLE BEACHIN TÄYSIN UUDET PREMIUM LANGATTOMAT PELIKUULOKKEET XBOXILLE SAATAVILLA SUOMESSA

Lukuaika:2 minuuttia

Johtava pelitarvikkeiden toimittaja Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR) julkisti tänään, että täysin uudet Xboxille suunnitellut Turtle Beachin Stealth 700 Gen 2 MAX, Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB sarjan langattomat pelikuulokkeet ovat nyt myynnissä osallistuvilla jälleenmyyjillä ympäri maailmaa.. Näillä erinomaisesti päivitetyillä Stealth 700- ja Stealth 600 -sarjan tuotteilla Turtle Beach määrittelee jälleen kerran uudelleen hyvin suunniteltujen pelikuulokkeiden tehokkaat ominaisuudet.

Täysin uusi Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX laajentaa myydyimmän langattoman premium-sarjan jo ennestään vaikuttavia ominaisuuksia ja tarjoaa nyt pelaajille mahdollisuuden muodostaa viiveettömän yhteyden langattoman USB- ja Bluetooth®-yhteyden kautta useampiin pelijärjestelmiin, kuten Xbox Series X|S ja Xbox One, PS5™ ja PS4™, Nintendo Switch™, Windows PC ja Mac® sekä yhteensopivat iOS- ja Android-mobiililaitteet. Stealth 700 Gen 2 MAX nostaa myös sarjan akunkeston yli 40 tuntiin. Nämä päivitykset täydentävät sen tehokasta 3D-spatial surround -ääntä* ja vertaansa vailla olevia mukavuusominaisuuksia, jotka ovat tehneet Stealth 700 Gen 2:sta myydyimmän ja ylistetyn premium-luokan langattoman pelikuulokkeen sen ensiesittelystä lähtien. IGN nimesi hiljattain Stealth 700 Gen 2:n parhaaksi Xbox Series X|S -pelikuulokkeeksi uusimmassa Best Gaming Headsets 2022 -jutussaan. Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille on saatavana mustana tai upeana koboltinsinisenä, ja se on saatavilla tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 209,99 euron OVH:lla.

Maailmanlaajuisesti saatavilla ovat myös Turtle Beachin uudet langattomat Xboxille suunnitellut pelikuulokkeet Stealth 600 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 USB. Aivan kuten 700 MAX -sisaruksensa, täysin uusi Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille lisää monialusta-yhteensopivuuden ja massiivisen, luokkansa parhaan 48+ tunnin akunkeston alan myydyimpään langattomaan pelikuulokesarjaan. Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille on saatavana mustana, Midnight Red -värisenä ja Arctic Camo -värisenä, ja se on saatavilla tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 147,99 euron OVH:lla. Uusi Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille nostaa myydyimmän kuulokesarjan akunkeston yli 24 tuntiin ja säilyttää samalla houkuttelevan 105,99 euron OVH:n. Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille on saatavana mustana tai valkoisena osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

”Uudet MAX-mallimme lisäävät entisestään vaihtoehtoja alan kahteen myydyimpään langattomaan pelikuulokesarjaan”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Tiedämme, että monet pelaajat etsivät yhtä kuuloketta, joka toimii kaiken kanssa, ja tämä on MAX-mallien syntyperä. Langattomat 700– ja 600-sarjan tuotteemme ovat olleet brändin vankkumattomia työhevosia siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille tammikuussa 2019. Turtle Beach Stealth 700 on toiseksi myydyin langaton kuulokesarja**, toiseksi myydyin vain Stealth 600 -sarjamme jälkeen, ja odotamme, että nämä uudet päivitetyt MAX– ja USB-mallit tulevat jatkamaan sarjan menestystä myös tulevaisuudessa.”

Aikuisille ajanvietettä

Hyvät kuulokkeet eivät ole pahitteeksi silloinkaan, kun haluat pelata vaikka Betinian livekasinolla ja kuulla kaiken mitä croupier kertoo ja miten kortit sekoittuvat ja nopat kopsahtelevat, tai ruletin kuula pyörii. Hyvät kuulokkeet toimivat niin pelatessa, musiikkiakuunneltaessa kuin vaikkapa podcastin parissa- mutta parasta on jos, kuunnellessasi vaikka sitä rulettia, satut myös voittaman sen verran, että voit vaikka heti käydä ostamassa uudet Stealth kuulokkeet- kunhan vain olet aikuinen – sillä alle 18v ei saa pelata rahapelejä.

Vastaa