You are currently viewing PlayStation 4 ja android-laitteen omistajille hyviä uutisia!

PlayStation 4 ja android-laitteen omistajille hyviä uutisia!

PlayStationin Remote Play laajentuu Androidille. Tietojen mukaan päivitys tulee 7.00 versioon sekä android-laitteessa pitää olla vähintään 5.0 lollipop versio.

Tähän asti Remote Play on toiminut Sonyn Xperia laitteessa sekä tietokoneilla. Remote Play sovellus tulee ladata Google Play- kauppapaikalta.

Sonyn mukaan pelaajat voivat käyttää PlayStationin DualShock 4 -peliohjainta langattomasti bluetooth-yhteyden välityksellä Androidissa, iPhonessa, iPadissa ja Macissa, jos käyttöjärjestelmä on kaikissa uusin mahdollinen versio. Androidissa se tarkoittaa 10 versiota , iOS:n kohdalla 13 ja Macin tapauksessa tässä kuussa ilmestyvää uutta macOS Catalinaa.

Video: IGN News

Muuta luettavaa muualta

Kyberturvallisuus

Kyberturvallisuus on turvallisuuden osa-alue, jolla pyritään sähköisen ja verkotetun yhteiskunnan turvallisuuteen. Kyberturvallisuudessa tunnistetaan, ehkäistään ja varaudutaan sähköisten ja verkotettujen järjestelmien häiriöiden vaikutuksiin yhteiskunnan kriittisiin toimintoihin. Kyberturvallisuusajattelussa yhdistyy tietoturvallisuuden, jatkuvuuden hallinnan ja yhteiskunnan kriisivarautumisen ajattelua.

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

Vastaa