You are currently viewing Ovetwatch 2 tulossa sittenkin – demo vaihe huhtikuussa

Ovetwatch 2 tulossa sittenkin – demo vaihe huhtikuussa

Lukuaika:1 minuuttia

Kuukausien hiljaisuudesta ja vuosien viivästyksistä huolimatta Overwatch 2 on ehdottomasti edelleen asialistalla, ja Blizzardilla on vihdoin merkittävä päivitys jaettavaksi. Jatko-osa 5-on-5 PvP-tilan beetaversio julkaistaan huhtikuun lopulla PC: llä, ja kiinnostuneet pelaajat voivat rekisteröityä virallisen sivuston kautta.

Tämä testi on iso juttu franchisingille, kun otetaan huomioon, että nykyinen Overwatch PvP -standardi on 6-on-6. Beeta sisältää 5-on-5-taistelut, neljä tuoretta karttaa, uuden Push-tilan, päivitetyt sankarit (Orisa, Doomfist, Bastion ja Sombra), uudistetun ping-järjestelmän ja uuden hahmon, Sojournin. Overwatch 2 PvP: n suljettu alfa lanseerattiin tänään Blizzardin työntekijöille, Overwatch Leaguen ammattilaisille ja pienille ryhmille muita, erityisiä pelaajia.

Tämä kaikki on hyvä uutinen PvP-tilalle, mutta PvE: n suhteen se on syytä taukoon. Blizzard tarvitsee ilmeisesti enemmän aikaa jatko-osan PvE-tilan käsittelyyn, ja siksi se on puhkeamassa PvP: tä – tunnettua määrää – testattavaksi ensin.

”Muutamme julkaisustrategiaamme irrottamalla Overwatch 2: n PvP- ja PvE-kokemukset toisistaan saadaksemme uuden PvP-sisällön käsiisi nopeammin, kun jatkamme työskentelyä PvE: n parissa”, Overwatch-tiimi sanoi päivityksessään tänään. Blizzardilla näyttää olevan odotettua enemmän vaikeuksia toteuttaa uutta PvE-tilaansa.

Pelinjohtaja Aaron Keller sanoi videopäivityksessään, että PvP-julkisia beetatestejä tulee lisää ympäri vuoden, ja hän lupasi tarjota useammin päivityksiä Overwatch 2:sta tulevaisuudessa.

”Ymmärrämme, että emme ole kommunikoineet hyvin, emme ole pitäneet sinua ajan tasalla, ja rehellisesti sanottuna olemme pettäneet sinut Overwatch-sisällön toimittamisessa”, Keller sanoi.

Vastaa