You are currently viewing Tyyliä pelaamiseen näppäimistöllä

Tyyliä pelaamiseen näppäimistöllä

Lukuaika:1 minuuttia

Oletko tähän mennessä tyytynyt pelaamaan sillä näppäimistöllä, mikä sattui siinä kaupan hyllyllä olemaan? Onko tähän asti suurin merkitys ollut sillä, onko näppäimistö langaton tai langallinen? Entä onko sinulla mekaaninen näppäimistö, vai sellainen ”tavallinen” – tai mikä nyt onkaan tavallinen.

Oli vastauksesi mikä sitten olikaan, me halusimme tuoda esille, että voi aivan hyvin tilata itsellesi myös hieman erilaisen näppäimistön, ja mikäli tilaat sen kauttamme, saamme me tilauksestasi 6% meille palkkioksi – ei paljoa, mutta sinulle erilainen näppäimistö, kuin mitä kaverillasi taitaa olla.

Esimerkiksi tämä Honkai Impact 3 Bronya näppäimistö maksaa 39,99 USD.

Honkai Impact 3

The keycap is made of PBT material, with Cherry height and pentagonal sublimation.  
.[PBT keycap] The keycap with PBT material provides excellent tactility, wear resistance and slip resistance without long time typing fatigues.
.[Cherry height] features a universal mechanical keyboard height for reduced wrist strain and easy operation without lifting your hands. Suitable for long time typing, typing against the wooden table, crawling on the table and typing with your hands spreading forward.
.[Wide compatibility] The keycaps include ANSI 104 keys and suitable for STANDARD US LAYOUT, CherryG80-3000 and Filco 104 PLU104 Ducky Cooler XT, RK, Ganss and other mechanical keyboards(61/87/104) with standard key positions. Compatible with GH60, GK61, GK64, 84, 87, 104, 108, F12, Hyeku, IKBC, akko, Varmilo, Cherry, AJAZZ, ThundeRobot and other mechanical keyboards.  
.The keycaps are designed with animation elements for unique visual experience. 

Miksei samaan tilaukseen hieman erilainen USB C-tyypin piuha?

Mechdiy
Mechdiy

Samasta verkkokaupasta löytyy myös hyvin retroiluun sopiva näppäimistö, joka toimii kuten mikä tahansa mekaaninen näppis, mutta tämä on kuin vanhanaikainen kirjoituskone!

Pienellä vaivalla, aivan uudenlainen – ja erinäköinen näppis, saatavilla myös varmasti erinäköisiä bluetooth näppiksiä…. kuten tämä

Tsekkaa kaupan tarjoukset ja tuotteet:

Vastaa