You are currently viewing ROCCATin täysin uusi Kone XP

ROCCATin täysin uusi Kone XP

Lukuaika:2 minuuttia

24. helmikuuta 2022 ROCCAT, Turtle Beachin (Nasdaq: HEAR) palkittu PC-pelien oheislaitemerkki, on ylpeänä esitellyt täysin uudet Kone XP PC-pelihiiren.  ROCCATin kaikkien aikojen ensimmäinen tuote, alkuperäinen Kone, julkaistiin vuonna 2007, ja siitä tuli myydyin PC-pelihiiri sen erinomaisen ergonomian ansiosta. Uusi Kone XP on 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön huipentuma, jonka tavoitteena on tuottaa alan johtava monikäyttöinen pelihiiri. Kone XP parantaa edeltäjiään kaikin tavoin, sillä sen ergonomia on viimeistelty huolellisesti, ja siinä on uraauurtava 3D RGB -valaistus sekä ROCCATin Owl-Eye 19K DPI -optinen sensori ja naurettavan nopeat Titan Optical Switches -kytkimet. ROCCATin Kone XP on 15 painikkeella ja 29 määritettävällä toiminnollaan yksi räätälöitävimmistä ja konfiguroitavimmista PC-pelihiiristä, ja fanit voivat ennakkotilata sen tänään 93,99 EUR OVH:lla osoitteesta www.roccat.com ja osallistuvilta jälleenmyyjistä Suomessa. Kone XP tulee markkinoille 29. maaliskuuta 2022.

”Suunnittelimme Kone XP:n täydellisen kokoiseksi hiireksi, jossa on upea 3D RGB -valaistus, lukuisia mukautettavia painikkeita ja uusinta tekniikkaamme, jotta PC-pelaajat voivat voittaa minkä tahansa PC-pelin tyylillä ja itsevarmasti”, sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja. ”Käytämme törkeän paljon aikaa Kone-hiiriemme koon ja muodon miettimiseen. Kone XP on henkinen seuraaja Kone AIMO Remasteredille, joka oli yksi Saksan myydyimmistä hiiristä vuonna 2021. Sen ergonomia ja monipainikeasettelu tekevät siitä loistavan valinnan mihin tahansa peliin, mutta Kone XP:n käyttömukavuus ja räätälöintimahdollisuudet tekevät siitä loistavan hybridihiiren, joka sopii täydellisesti työhön tai kotitoimistoon, koulutyön tekemiseen, sisällön luomiseen ja muuhun.”

Kone AIMO Remasteredin fanit sekä PC-pelaajat, jotka pelaavat monenlaisia pelejä eri genreistä, tulevat rakastamaan Kone XP:n monipainikkeista muotoilua yhdistettynä ROCCATin ikonisen Kone-muodon hienostuneeseen ergonomiaan, kevyempään painoon ja yleiseen mukavuuteen. ROCCAT myös määrittelee jälleen kerran RGB-valaistuksen uudelleen Kone XP:n vaikuttavien 22 LED-valon ja läpinäkyvän kuoren sekä vallankumouksellisen 4D Krystal Wheel -pyörän avulla, joka hajottaa RGB-valaistuksen läpinäkyvän muotoilun läpi luoden 3D-valotehosteen. 4D Krystal Wheel -pyörä lisää myös vasemman- ja oikeanpuoleiset sivusyötöt tavalliseen pystysuuntaiseen klikkaus- ja vieritystoimintoon, ja kaikki nämä toiminnot on toteutettu ROCCATille tyypillisellä tuntumalla.

Kone XP:ssä on enemmän painikkeita kuin missään muussa hiiressä tässä hintaluokassa. Siinä on 15 painiketta, ja ROCCATin Easy-Shift[+]™ -tekniikan ansiosta painikkeiden toimintoja on 29. Tämä on ihanteellinen strategiapeleihin ja MMO-peleihin, kuten juuri julkaistuun Lost Ark -peliin ja pian julkaistavaan Elden Ringiin. Vasen ja oikea napsautuspainike aktivoivat Kone XP:n Titan Optical -kytkimet, jotka tarjoavat reagoivan napsautuksen ja naurettavan nopean toiminnan, joka takaa ennennäkemättömän nopeuden ja tarkkuuden. ROCCATin Titan Optical -kytkin on nopeampi kuin mikään mekaaninen kytkin ja kaksi kertaa kestävämpi, sillä se toimii huikealla 0,2 ms:n käynnistysnopeudella jopa 70 miljoonan klikkauksen ajan ja tarjoaa säädettävän debounce-ajoituksen, joka on avainasemassa vetämällä klikkaamisessa. Kone XP:n avulla PC-pelaajat voivat odottaa vain terävää, reagoivaa suoritusta ilman virheellisiä klikkauksia.

PC-pelaajat löytävät Kone XP:n sydämestä ROCCATin Owl-Eye 19K DPI -optisen sensorin (joka perustuu PixArtin PAW3370:een). Owl-Eye-sensori seuraa hiiren liikettä erittäin tarkasti, mikä takaa äärimmäisen tarkkuuden pelissä, ja sitä voi mukauttaa ROCCATin Swarm-ohjelmistopaketin avulla.

Kone XP:n läpikuultava kuori luo näyttämön ROCCATin AIMO-valaistusmoottorille ja ekosysteemille, joka on synkronoitavissa muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen ROCCAT-tuotteiden, kuten Magma-kalvonäppäimistön tai palkittujen Vulcanien kanssa. AIMO tuottaa 16,8 miljoonan värin eloisan valaistuksen heti laatikosta otettuna, ilman laajoja konfigurointeja.

Kone XP:ssä on myös ROCCATin PhantomFlex™-kaapeli ja lämpökäsitellyt PTFE-liukukalvot langattoman hiiren tuntua varten. Joustava, taipuisa ja kevyt kaapeli ei takerru eikä sotkeudu, ja hiiri liukuu sulavasti työpöydillä.

Lisätietoja uusimmista ROCCATin PC-pelituotteista ja -lisävarusteista löydät osoitteessa ROCCAT.org ja seuraa ROCCATia: Twitter, Instagram, Facebook, and YouTube.

Vastaa