You are currently viewing BLAST tuottaa Fortnite Championship Series koko vuoden 2022

BLAST tuottaa Fortnite Championship Series koko vuoden 2022

Lukuaika:2 minuuttia

Esports-tuotantoyhtiö ja turnausjärjestäjä BLAST on varmistanut yhteistyön Fortniten kanssa kaikkien  Fortnite Championship Series (FNCS) –tapahtumien  tuottamiseksi ja toimittamiseksi vuonna 2022.

BLAST:n tehtävänä on käyttää koko FNCS:n lähetysaikataulu FNCS:n luvun 3 kaudesta 1 alkaen. Helmi- ja maaliskuussa 2022 pelattavan turnauksen palkintopotti on yli 3 miljoonaa dollaria, ja se on ensimmäinen Fortnite-kilpailussa, joka pelataan koko vuoden 2022 ajan.

FNCS on Fortniten suurin kilpailusarja. Kilpailuympäristö on jaettu lukuihin, ja toinen painos kestää lokakuusta 2019 joulukuuhun 2021. Luvut jaetaan sitten vuodenaikoihin (luvussa 2 oli noin 40 erillistä tapahtumaa, jotka vaihtelivat 80 000 dollarista 1,3 miljoonaan dollariin).

BLAST totesi tiedotteessa, että yhteistyö Battle Royale -pelin kanssa on yhtiön suurin projekti blast premierin perustamisen jälkeen Counter-Strike: Global Offensive -pelin kanssa. Tämä kumppanuus on laajennus aiempaan sopimukseen, jossa BLAST tuotti FNCS All-Star Showdown- ja FNCS Grand Royale -tapahtumat vuonna 2021.

BLAST:n kehitysjohtaja Leo Matlock kommentoi: ”Olemme iloisia voidessamme luoda tämän vuoden pituisen kumppanuuden Fortniten kanssa. BLAST on pystynyt rakentamaan luottamusta ja fantastista yhteistyösuhdetta Fortnite Competitive -tiimin kanssa luodakseen uskomattomia kokemuksia yhteisölle.

”Rakastimme jokaista FNCS All-Star Showdownin ja FNCS Grand Royalen minuuttia ja meillä on uskomattomia suunnitelmia FNCS Chapter 3: lle, joka alkaa kaudella 1 1 helmikuun 17.

Ilmoitus tulee pian sen jälkeen, kun BLAST ilmoitti tuottavansa ePremier Leaguen vuonna 2022, mikä tulee FIFA: n esports-kohtaukseen ensimmäistä kertaa koskaan. Tänä vuonna yhtiö on myös varmistanut useita korkean profiilin kumppanuuksia Betwayn, Shikenson, GRID Esportsin, Coinbasen ja CS: n kaltaisten kanssa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Vastaa