You are currently viewing SuomieSports – koulutus ja kurssit

SuomieSports – koulutus ja kurssit

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutuus
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

SuomieSports.fi avattiin syksyllä 2020 ja jo silloin oli tiedossa, että olemme vasta taipaleemme alussa. Nyt maaliskuun alussa tuomme uutta sivustolle ja suomalaisille e-urheilun harrastajille, organisaatioille sekä yrityksille.

Avaamme nyt maaliskuussa tämän sivuston alasivuston nimenomaan KOULUTUKSIA ja KURSSEJA varten, eli mikäli sinulla tai teillä on e-urheiluun liittyviä palveluita koulutuksen ja kurssien, valmennuksen suhteen- oikea osoite on tästä eteenpäin edu.suomiesports.fi

Edu.suomiesports.fi kokoaa yhteen palvelut, joita Suomessa on tarjolla e-urheilun parissa.Toivomme jo tämän vuoden aikana saavamme mukaan niin oppilaitokset kuin muutkin e-urheilijoille erilaisia kursseja tarjoavat tahot, ja nekin tahot, jotka vasta suunnittelevat tarjontaansa – haluamme olla mukana kehittämässä!

Tule jo tänään katsomaan mitä meillä on, ja jos todellakin sinulla on tarjolla jotain koulutusta, opetusta tai valmennusta yksilöille tai tiimeille tai organisaatioille – ota yhteyttä ja laitetaan teidät näkyville uusille sivuille. Koska edu-osio on uusi, sisältöä alkaa tulla vähitellen ja kuten koko suomalainen e-urheilu, myös SuomieSports.fi on vasta tiensä alussa.

Vastaa