You are currently viewing ASTRALIS, TANSKALAINEN YLI 6 MILJOONAN EURON ESPORTS ORGANISAATIO

ASTRALIS, TANSKALAINEN YLI 6 MILJOONAN EURON ESPORTS ORGANISAATIO

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia
Lukuaika:1 minuuttia

Tanskalainen Astralis on julkistanut vuoden 2020 tuloksensa ja lupailee, ettei se hae uutta rahoituskierrosta vuodelle 2021, vaan pyrkii etenemään tämän kauden ilman uusia sijoittajia ja rahoitusta, tämä vaikka organisaation kassavirta on yhä negatiivinen. Organisaatio ei siis tee tulosta, mutta näkee vuoden 2021 jo parempana kuin vuoden 2020.

Vuoden 2020 liikevaihto nousi vuoden 2019 5,59 miljoonasta lähellä kuutta miljoonaan, ollen vuoden lopulla 5,93 miljoonaa puntaa eli lähes seitsemän miljoonaa euroa (6,91). Yksi isoista rahalähteistä organisaatiolle olisi League of Legends ja sen franchise maksut ovat siirtyneet vuosille 2021 ja 2022.

Vuodelta 2021 organisaation johto uskoo saavansa 44 % enemmän tuloja sponsoroinnin eli yhteistyön kautta ja 86 % lisää rahaa liigojen liikevaihdostta. Samalla on laskettu, että organisaation omat joukkuekulut pysyvät suurinpiirtein samalla tasolla kuin edellisenä vuotena, nousten vain 3%. Varsinki liigojen toiminnoista on tulossa lisää franchise tuloja sekä mediaoikeuksien roaylteja. Franchise oikeudet antavat Astralikselle jatkuvasti pääsyn pelaamaan rahakkaisiin turnauksiin, jota kautta tuloksen tekomahdollisuudet ovat entistä paremmat.

Vuoden 2021 tavoitteet liittyvät joukkueiden suoritustason nostamiseen uusien tiimien ja pelaajien kohdalla sekä uusien brändien rakestamiseen. Lisäksi Astralis lähtee kehittämään sekä digitaalisten alustojen että fyysisten kaupparatkaisujen myyntiään.

Lähde: SuomieSports / Astralis


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Älykello – Tehokas apuväline päivittäisessä elämässäsi

Älykello on laite, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan arkipäivän toimintojasi. Se toimii älypuhelimesi kumppanina ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja tehtävistä. Lisäksi älykello tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten urheiluseurannan, sykemittarin ja unen seurannan. Sen avulla voit myös vastata puheluihin ja lukea viestejä ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi. Älykello on siis erittäin kätevä apuväline päivittäisessä elämässäsi.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Vastaa