You are currently viewing Kynärin asiantuntijan ehdotus  AleksiB:n joukkueesta
Kuva / Image: OG

Kynärin asiantuntijan ehdotus AleksiB:n joukkueesta

Counter Striken asianatuntijan Jacob ”Pimp” Winnechen mukaan hän haluaisi nähdä lisää tanskalaispelaajia AleksiB:n johtaamassa OG:ssa, jossa parhaillaan pelaa vain yksi tanskalainen joka on Valdemar ”Valde” Bjørn.

OG ei kuitenkaan ole tehnyt vielä mitään muutoksia kokoonpanoonsa.

Asiantuntija Jacob haluaisi muuttaa kokoonpanoon silleen, että joukkueesta tiputettaisiin pois Nathan ”NBK-” Schmitt ja Issa ”ISSAA” Murad ja heidän tilalle laitettaisiin FaZe Clanissa viimeksi pelannut Markus ”Kjaerbye” Kjærbye ja Philip ”aizy” Aistrup.

Molemmat uudet nimet ovat Winnechen mukaan tanskalaisia ja tämän entisiä joukkuekavereita.


KATSO MYÖS:
FUNPLUS PHOENIX FPX JA JESSE ‘ZEHN’ LINJALA TURNAUSVOITTOON
E-URHEILU UUTISIA MAAILMALTA

Vastaa