You are currently viewing LG OLED -televisio ja Xbox Series X tarjoavat seuraavan sukupolven konsolielämyksen
Kuva: XBox

LG OLED -televisio ja Xbox Series X tarjoavat seuraavan sukupolven konsolielämyksen

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:XBox
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia
Lukuaika:1 minuuttia
LG ja Xbox tekevät pelaajien unelmista totta ensiluokkaisella kuvalla ja äänellä sekä viimeisimmillä peliominaisuuksilla

Helsinki, 23. marraskuuta 2020— LG Electronics ja Xbox aloittavat Pohjoismaissa yksinomaisen markkinointikumppanuuden, jonka ansiosta odotettu Xbox Series X -pelikonsoli ja LG OLED -televisio voivat tarjota yhdessä ilmiömäisen pelielämyksen. LG OLED -televisio on Microsoftin uuden konsolin virallinen televisiokumppani, ja erityistapahtumissa pelaajat voivat kokea itse LG:n uusien OLED televisiomallien ja uuden Xbox-konsolin saumattoman pelikokemuksen.

”OLED-televisomme ovat tunnettuja erinomaisesta kuvanlaadustaaan, mutta olemme myös sitoutuneet täyttämään ne vaatimukset, joita uuden sukupolven pelit asettavat televisiolle. Xbox Series X hyödyntää monia nykypäivän kehittyneimpiä teknologioita ja formaatteja, ja tänä alaa määrittävänä hetkenä olemme ylpeitä sekä yhteistyöstämme Microsoftin kanssa että OLED-televisiomme tuomasta parhaasta mahdollisesta pelikokemuksesta”, sanoo Erik Svalberg, LG Electronicsin Pohjoismaiden HE-tuotteiden asiantuntija.

LG:n edistyneimmän television ja Xboxin kaikkien aikojen tehokkaimman konsolin yhdistelmä tarjoaa seuraavan sukupolven pelikokemuksen sekä rentoihin että vakavampiin peleihin. LG OLED -television ultranopea yhden millisekunnin vasteaika sekä viimeisimmät HDMI-ominaisuudet, kuten VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) ja eARC (Enhanced Audio Return Channel), saavat pelit näyttämään ja kuulostamaan paremmilta, mutta ne myös pienentävät ohjauskomentojen vasteaikaa. Neljän HDMI-portin ansiosta televisioon voi yhdistää useita laitteita kerralla konsoleista tietokoneisiin.

LG OLED -television ja Xbox Series X:n yhteen tuoma prosessointiteho mahdollistaa uusimpien pelien ray tracing -grafiikoista nauttimisen 4K-resoluutiolla toistamalla jopa 120 kuvaa sekunnissa. LG:n vuoden 2020 OLED-televisiot ovat ensimmäisiä televisioita, jotka tukevat uuden sukupolven peleissä käytettyä HGiG-tilaa. HDR Gaming Interest Groupin perustajina LG ja Microsoft ovat varmoja, että viimeisimmät HDR-pelit näyttävät näin juuri siltä, miltä niiden on tarkoitettu näyttävän.

LG OLED -television itsevalaisevat pikselit tuovat mukanaan erinomaisen kuvanlaadun, laajan väriavaruuden korkeatasoisella HDR-suorituskyvyllä, eloisat ja vivahteikkaat värit sekä loputtoman kontrastin. Ensimmäisenä televisiona ja ensimmäisenä pelikonsolina, joissa on Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tuki, LG OLED -televisio ja Xbox Series X tarjoavat dynaamisen kuvan ja äänen, joka imee yhä syvemmälle pelin maailmaan. Silmien väsymisen ehkäisemiseksi kaikilla vuoden 2020 LG OLED -malleilla on Eye Comfort Display -sertifikaatti, joka takaa, että LG OLED -televisiossa on välkkymätön ja sinistä valoa vähentävä näyttö sekä heijastamaton kuva myös sivusta katsottuna.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa