You are currently viewing Toimintaseikkailu Immortals: Fenyx Rising saa tarinallisen päätöksen viimeisellä lisäosallaan

Toimintaseikkailu Immortals: Fenyx Rising saa tarinallisen päätöksen viimeisellä lisäosallaan

Lukuaika:1 minuuttia

Eeppinen avoimen pelimaailman toimintaseikkailu Immortals: Fenyx Rising saa tarinallisen päätöksensä tänään julkaistun The Lost Gods -lisäosan myötä. Jumaltarustoihin oman kortensa kantava peli tarjoaa pelaajalleen tutkimista, taistelua, pulmakohtia ja vaikuttavia kohtaamisia itsensä jumalten kanssa.

The Lost Gods jatkaa Fenyx-sankarittaren tarinaa jumalana. Fenyx joutuu ratkomaan kuolevaisten maailman ongelmia, kun suuret tuhot uhmaavat sen kohtaloa. Fenyxin on valittava uusi sankari edustamaan häntä ja tuomaan tasapaino maapallolle. Samalla vanhat jumalat täytyy saattaa yhteen, mikä onkin helpommin sanottu kuin tehty. Pelaaja ohjastaa Ash-nimistä kuolevaista. Hänen tehtävänään on vakuuttaa vanhat jumalat, kuten Poseidon ja Hades, palaamaan pantheoniin eli jumalten omaan yhteisöön.

Luvassa on tappelupelimäisiä taisteluita, uusia aseita ja varusteita sekä kokonainen valikoima uudenlaisia vihollisia erilaisine hirviöineen. Myös uudenlaiset pulmahaasteet tarjoavat pelaajalle paljon tekemistä matkansa varrella. Uusitun edistymisjärjestelmän myötä pelaaja saa käyttöönsä hahmolleen kaksi täysin uutta erikoiskykyä. Näitä ovat maata järisyttävä ja viholliset kaatava tallontakyky sekä luonnonvoimaa kanavoiva energiasäde, joka vahingoittaa osumaa ottavia vihollisia.

Pelaaja voi ansaita itselleen pelin sisäisiä palkintoja kehottamalla ystäviään ostamaan Immortals: Fenyx Rising -pelin suositustoiminnon kautta. Mikäli ystävä ostaa tätä kautta pelin, saavat sekä ostaja että kutsuja käyttöönsä ainutlaatuisen Frozen-varustepaketin.

The Lost Gods -lisäosa sisältyy pelin kausikortin tarjontaan, joka sisältää kaikkiaan kolme erillistä lisäosaa. Kausikortin hinta on 39,99 euroa. Yksittäisen lisäosan voi ostaa myös erikseen 14,99 euron hintaan. Peruspelistä on myös ladattavissa ilmainen demoversio, jonka avulla pelaaja voi tutustua muinaisista kreikkalaistarinoista tuttuun kyklooppiin. Pelidemo tarjoaa pelaajalleen yhdistelmän taistelua, tutkimista ja ongelmanratkontaa.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelitilauspalveluista.

Pelin ikäraja on PEGI 12.

LISÄOSAN ESITTELYVIDEO:

Vastaa