You are currently viewing Käräoikeus ei ratkaise Jampin ja Valven riitaa
Kuva: ENCE.gg

Käräoikeus ei ratkaise Jampin ja Valven riitaa

Lukuaika:1 minuuttia

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta on tullut päätös Counter Striken ja suomalaistähden Elias ”Jamppi” Olkkosen riitaa, joka koskee Major-pelikieltoa.

  • Itä-Uudenmaan käräjällä ei ole asiassa toimintavaltaa, jonka takia kanne on jätettävä tutkimatta, näin päätöksessä sanotaan.

Nuori superlupaus Olkkonen nosti kanteen amerikkalaista pelijättiä Valve Corporationin sijaan saksassa olevaa sisaryritystä Valve GmbH:ta vastaan, koska he ovat kiistäneet olevansa oikea osapuoli käsittelemään tätä kyseistä pelikieltoa. Olkkonen aikoo valittaa päätöksestä.


SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA TÄMÄ:
Pelijätti Valve vastasi Jamppiin koskevaan kanteeseen.


Muuta mielenkiintoisia muualta luettavaksi

Uudistettu Espoon eläinsairaala palvelee 24h

Lemmikeillä on nyt mahdollisuus ympärivuorokautiseen sairaalahoitoon myös Espoossa. Uudistunut Espoon Eläinsairaala on tänään aloittanut päivystystoiminnan Suomenojalla, osoitteessa Kurjenkellontie 14. Uudistuneen eläinsairaalan yhteydessä toimii myös Euroopan ensimmäinen urheilukoirien hoitoon erikoistunut klinikka.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on nirsoileva koira

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa