You are currently viewing Deltaco Gaming Open – White Edition on tullut päätökseensä!

Deltaco Gaming Open – White Edition on tullut päätökseensä!

Lukuaika:1 minuuttia

Eilen sunnuntaina 1.11 järjestettiin Deltaco Gaming Open – White Edition -turnauksen finaalipäivä. Finaalipäivälle paikkansa olivat varmistaneet 7 ruotsalaisjoukkeutta ja 1 tanskalaisjoukkue. Valitettavasti neljästä täyteen pakatusta karsinnasta ei siis saatu suomalaisedustusta finaalipäivälle, vaan suomalaisten tykistöt hyytyivät ikävästi ratkaisevilla hetkillä.

Finaalipäivän joukkueet

🇸🇪 Tokbra

🇸🇪 Influncr

🇸🇪 Fearse FC

🇸🇪 JAMBON

🇸🇪 buzzlightyear

🇸🇪 Deportivo

🇸🇪 Kepsbranna

🇩🇰 OPAA

Puolivälierät

🇸🇪 Kepsbranna 0 – 2 🇸🇪 Deportivo

🇸🇪 JAMBON 2 – 0 🇸🇪 Tokbra

🇸🇪 Fearse FC 2 – 1 🇸🇪 buzzlightyear

🇸🇪 Influncr 2 – 1 🇩🇰 OPAA

Semifinaalit

🇸🇪 Deportivo 0 – 2 🇸🇪 JAMBON

🇸🇪 Fearse FC 0 – 2 :🇸🇪 Influncr

Turnauksen finaaliin lopulta marssivat vakuuttavilla 0-2 voitoilla ruotsalaisjoukkueet Influncr ja JAMBON. BO3 finaalissa päästiin näkemään melkoinen jännitysnäytelmä heti alkuun, kun ensimmäinen kartta  Mirage päättyi Influncr:in voittoon jatkoajalla 25-23.

Seuraavakin kartta Inferno tarjosi tiukkaa taistelua, muttei sentään jatkoajalle asti, kun Influncr nappasi karttavoiton 16-14. 2-0 voitolla Influncr sinetöi itsestään Deltaco Gaming Open – White Edition -turnauksen voittajan ja JAMBON joutui tyytymään karvaaseen pettymykseen jäädessään tiukan väännön jälkeen toiseksi! Kolmannen sijan turnauksesta itselleen pokkasi niin ikään ruotsalainen joukkue Deportivo.

Palkinnot

1 sija Influncr

5x DC320 Gaming Chair 

5x WH90 Wireless Gaming Headsets White Edition 

5x WK85B Mechanical Keyboard 

5x WM90 Wireless Gaming Mouse White Edition

2 sija JAMBON

Deltaco:n tarjoamat huippupalkinnot, joihin kuului pelikuulokkeita, näppäimistöjä ja hiiriä.

3 sija Deportivo

Deltaco:n tarjoamat huippupalkinnot, joihin kuului pelikuulokkeita, näppäimistöjä ja hiiriä.

Katso lisää: www.esportal.com

Vastaa