You are currently viewing ENCE ulos BLAST Premier: Spring Europe 2020 -liigafinaaleista!
kuva: ence.gg

ENCE ulos BLAST Premier: Spring Europe 2020 -liigafinaaleista!

Suomalainen ENCE on pudonnut BLAST Premier: Spring Europe 2020 -liigafinaaleista ulos suoralla kahdella tappiolla, mutta yhden kartan suomalaiset onnistuivat voittamaan. G2 voitti ENCE:lle vahvan kartan de_trainin lukemin 6-16. G2 valitsemassa kartassa Miragessa vuorostaan ENCE oli vahvempi voitettuaan G2:sen lukemin 16–8 ja siirrtyttiin ratkaisevaan kolmanteen karttaan eli Dust2.

Suomalaisilla oli vaikeuksia saada ensimmäistä kierrosvoittoja, sillä suomalaiset saivat voitettua ensimmäisen kierroksen vasta 0-6 tilanteessa. Tilanne ei jatkunut tästä hyvin suomalaisten kannalta, sillä puolien vaihduttua tilanne oli G2-joukkueelle jo 12-3. Lopulta G2 vei voiton ENCE:stä lukemin 16-6 ja näin ollen suomalaiset putosivat turnauksesta ulos ja saivat itselleen kuitattua 10,000 dollaria..

Myös AleksiB:n johtama OG tippui myös ulos turnauksesta ja sijoittu ENCEN kanssa viimeisille sijoille ja saivat näin myös 10,000 dollaria joukkueelle.

KATSO MYÖS: Counter Striken uusi Anti-Cheat päivitys betalla!

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa