You are currently viewing Counter Striken uusi Anti-Cheat päivitys betalla!

Counter Striken uusi Anti-Cheat päivitys betalla!

Lukuaika:1 minuuttia

Counter Strike sai vihdoin ja viimein toivottua päivitystä anti-cheat suojaan.

CS: GO peli rajoittaa nyt merkittävästi eri ohjelmien ja tiedostojen tyyppejä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa counter striken kanssa.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että käynnistät pelin yhteensopimattomilla tiedostoilla, saat varoituksen pelissä, joka kertoo yhteensopimattoman tiedoston, ja se voidaan estää liittymästä VAC-suojattuihin palvelimiin.

Voit ratkaista kuitenkin ongelman poistamalla ’Luotettu aloitus’ eli Security Launch pois käytöstä peliasetuksissa. Tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa sinun trust factoryyn eli luottamuskertoimeen.

Jos haluat testata tätä, niin sinun tulee ottaa uusi beta-version käyttöön ja se onnistuu seuraamalla alla olevien kuvien ohjeita.

Avaa pelikirjasto ja klikkaa oikean puoleista hiiren painiketta pelin kohdalta ja valitse ”ominaisuudet
Tässä ikkunassa paina välilehteä jossa lukee ”BETAT” ja valitse beta ”1.37.6.0-rc1
Voit nyt suljea ja tämän jälkeen steam alkaa lataamaan beta-versiota. Kun lataus on valmis voit avata pelin.

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

Vastaa