You are currently viewing Tutorialia de_dust2 – karttaan Counter-Strikessa!
Kuva: Nordic Goblins

Tutorialia de_dust2 – karttaan Counter-Strikessa!

Lukuaika:1 minuuttia

Onko sinulla vielä savut, polttopullot ja valot vielä opettelematta Counter Strike – Global Offensive pelissä?

Ei hätää! Nordic Goblins ovat tehneet heidän youtube-kanavalleen tutorial videon, jossa näytetään hyviä savuja, polttopullon sekä valojen heittämistä.

Savujen, polttopullojen, valojen ja muiden opettelu tässä pelissä on yksi tärkeimpiä alueita opetella, jos meinaa pärjätä pidemmälle.

Savulla voit estää vastustaajaa näkemästä sinun ja joukkueen liikkeitä. Polttopullolla eli mototovilla voit polttaa vastustajan esiin tietyistä paikoista jossa hän saattaa olla kierroksen aikana piileksimässä.

Valokranaateilla taas voit saada vihollisen täysin tai edes hieman sokeaksi pelissä, joka taas helpottaa vastustajan ulos pelaamista tai tappamista pelikentillä.

Voit pyytää vaikka tiimikaveria heittämään valon johonki, jonka jälkeen kurkistat paikkaan jossa valo räjähti, että onko siellä vihollinen sokeana, jonka voi äkkiä saada pois pelistä sillä kierroksella.

Voit katsoa Nordic Goblineiden videon suoraan alta tai menemällä videoon suoraan TÄSTÄ.

Mikä on Nordic Goblins?

Nordic Goblins on lokakuussa 2018 perustettu kokonaan suomalainen esports-organisaatio ja pelaajien yhteisö, jolla on ollut joukkueita monessa eri pelissä vuoden 2019 aikana, mutta viime aikoina keskittyminen on ollut suurinta tapahtumien järjestämisessä; esim. DOTA2 ja CS:GO turnausten muodossa.

Goblinseilla on myös streamteam twitch.tv:ssä ja suosituimpiin striimaajiimme kuuluu esimerkiksi Raffiss, Konjz, sekä FutuW.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on rakentaa youtubeen opetusvideoita kaikkeen CS:GO liittyvään, toimiva CS:GO valmennusympäristö junioreista aivan yritysten väliseen Kanaliigaan mahdollisesti osallistuville yrityksille.

– Samu Rantanen / Nordic Goblins COO

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

Vastaa