Uusi Elders Scrolls Blades – mobiilipeli.

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Yleinen
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Peli

Elder Scrolls: Blades on Bethesda Game Studiosin kehittämä ja Bethesda Softworksin julkaisema toiminta-roolipeli . Se on osa The Elder Scrolls -sarjaa. Blades on ilmainen pelattava peli, joka on tällä hetkellä varhaisessa vaiheessa, ja se on pelattavissa Android- ja iOS-laitteilla.

Pelattavuus

Elders Scrolls : Blades sisältää kolme tärkeää pelitilaa, jotka ovat Abyss, Arena ja Town. Abyss tarjoaa roguelike-kokemuksen, jossa pelaajan on pyrittävä saamaan mahdollisimman pitkälle loputon dungeon. Arena on moninpeli, jossa kaksi pelaajaa taistelee toisiaan vastaan. Kaupunki on pelin päämuoto, joka on keskittymän alue, jossa pelaaja voi edetä pelin tarinaa, vastaanottaa tehtäviä ja tavata pelin sisältämiä hahmoja (NPC). Pelaajan keskittymän kaupunki alkaa aluksi tuhoutua, ja niiden tehtävänä on sen uudelleenrakentaminen ja päivittäminen, mikä näin ollen avaa lisää tehtäviä ja pelin hahmoja (NPC). Pelaajat voivat vierailla heidän ystäviensä keskustan kaupungeissa.

Muuta

Peli voidaan toistaa mobiililaitteissa joko vaaka- tai muotokuva-tilassa. Kannattaa muistaa pitää puhelimen näytönkiertoa päällä.

Peli vaikuttaa alustavasti todella hienolta ja hyvältä vaikka aluksi pelin ohjaaminen tuntui oudolta, mutta siihen varmasti tottuu kun tarpeeksi peliä pelaa.

Pelin trailerin voit katsoa suoraan alta, mikäli haluat tietää lisää pelistä tai miltä se näyttää.



Vastaa