Playstation Now vihdoinkin suomeen!

Sony on hiljattain kertonut laajentavansa Playstation Now aluetta Espanjaan, Italiaan, Portugaliin, Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen. Playstation Now on alunperin lanseerattu vuonna 2014.

Palvelu tarjoaa yhdellä jäsenmaksulla jopa yli 600 PS4-, PS3- ja PS2- peliä pelattavaksi. Pelejä voi pelata suoratoistoja tai Xbox Game Passin tavoin suoraan konsolin kovalevylle ladattuna. Ja osa peleistä on pelattavana myös Windows-koneilla.

Mitään tarkkaa julkaisupäivää ei ole annettu vielä. Playstation 4:llä järjestetään kuitenkin helmikuussa beta-testi ,johon voi ilmottautua Playstationin verkkosivuilla.


Muuta luettavaa muualta

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Koe kesällä Helsingin nähtävyydet ja tekemiset

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Helsingin suosittuja paikkoja ovat mm. Suomenlinna, Tuomiokirkko, Kauppatori ja Linnanmäki.

Vastaa