CSGO julkaisi oman Battle Royale pelimuodon!

Lukuaika:1 minuuttia

Counter Strike – Global Offensive pelissä on tapahtunut iso päivitys, sillä peli julkaisi myös suositun Battle Royale pelimuodon nimeltään ”Danger Zone”.

Kyseistä pelimuotoa voit pelata yksin, parina tai metsästä vaikka joukkueena. Ottelut kestävät tietojen mukaan suunnilleen noin 10 minuuttia.

Uuden päivityksen myötä Counter Strike – Global Offensive tarjoaa nyt steamin kauppapaikassa pelin täysin ilmaiseksi, mutta voit ostaa itsellesi prime-upgraden 13,25€ hintaan. Jos haluat lukea uudesta ”Danger Zone” päivityksestä, paina TÄSTÄ.

Lisä muista päivityksistä voit lukea TÄÄLTÄ.

 

Katso video uudesta CS:GO Battle Royalesta alta:


Muuta luettavaa muualta

Koiran eroahdistus

Koiran omistajalta vaaditaan pitkäjänteisyyttä silloin, kun koira kärsii eroahdistuksesta. Yksin jäätyään koira haukkuu, tuhoaa kodin irtaimistoa, ulvoo tai saattaa tehdä tarpeitaan sisälle silloin kun se on eroahdistunut. Omistaja voi olla koiran haukkumisesta tietämätön, ellei naapuri huomauta siitä. Koiran eroahdistus on harmillista ja sen syynä voi olla myös jokin sairaus, joten ennen hoidon aloittamista on varmistuttava siitä, että koira on terve. 

Kun koira ei syö – mikä voisi olla vikana?

Mikä vikana kun koira ei syö ja mikäli koiran ruokahalu on kadoksissa pitemmän aikaa, on syytä tarkistaa koiran terveydentila. Useat sairaudet, närästys ja erilaiset kiputilat oireilevat usein syömättömyydellä tai heikolla ruokahalulla. Joskus yksittäinen oire voi olla ainoa vihje omistajalle siitä, ettei koiralla ole kaikki hyvin.

Vastaa