PUBG:in uusi kartta julkaistu live-servuille!

Lukuaika:1 minuuttia

PlayerUnknowns BattleGrounds eli PUBG on julkaissut uuden Vikendi talvikartan live-palvelimeille, joka oli aluksi vain testi servuilla pelattavissa.

Uusi kartta on kooltaan 6×6 eli muiden vanhempien karttojen väliltä. Uudessa kartassa on mahdollista saada level 3 liivit sekä kypärän suoraan maasta spwanina, kun muissa se on lentokoneen dropista saatavina. Kartassa on huomattu myös sijaitsevan todella paljon savuja, joita kannattaa pelaajien kerätä. Kartassa on myös paljon avoimia kohtia , jossa savut tulevat tarpeeseen.

Karttaan ollaan lisätty myös lentokoneen droppiin valkoinen lumipuku ,joka vaikeuttaa vihollista näkemästä sinua lumen seasta.

Jos haluat lukea lisää tästä patch note #24 päivityksestä, niin voit lukea siitä suoraan pubg:in omilta verkkosivuiltaan.Muuta luettavaa muualta

Koiran eroahdistus

Koiran omistajalta vaaditaan pitkäjänteisyyttä silloin, kun koira kärsii eroahdistuksesta. Yksin jäätyään koira haukkuu, tuhoaa kodin irtaimistoa, ulvoo tai saattaa tehdä tarpeitaan sisälle silloin kun se on eroahdistunut. Omistaja voi olla koiran haukkumisesta tietämätön, ellei naapuri huomauta siitä. Koiran eroahdistus on harmillista ja sen syynä voi olla myös jokin sairaus, joten ennen hoidon aloittamista on varmistuttava siitä, että koira on terve. 

Kun koira ei syö – mikä voisi olla vikana?

Mikä vikana kun koira ei syö ja mikäli koiran ruokahalu on kadoksissa pitemmän aikaa, on syytä tarkistaa koiran terveydentila. Useat sairaudet, närästys ja erilaiset kiputilat oireilevat usein syömättömyydellä tai heikolla ruokahalulla. Joskus yksittäinen oire voi olla ainoa vihje omistajalle siitä, ettei koiralla ole kaikki hyvin.

Vastaa