Striimaaja ”Myst1s” isännöi Savon suurimman Gyostage-tapahtuman!

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Yleinen
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Kuopion hallilla järjestetään Savon suurin GYOSTAGE VI niminen LAN-tapahtuma 12.-14.10.2018 välisenä aikana. Savon suurimmassa tietokonetapahtumassa pelataan myös peliturnauksia. Lisätietoa aikatauluista näet Gyostage:n verkkosivuilta, johon pääset suoraan painamalla TÄSTÄ!

Tapahtumaa isännöi suomalainen twitch-striimaaja ”myst1s” , joka striimaa tapahtumaa suoraa paikan päältä! Kannattaa siis katsoa, ettet missaa tätä tapahumaa!  Alta voit katsoa striimiä suoraan GYOSTAGE-tapahtumasta.

Kun ostat lippuja tapahtumaan, niin kannattaa käyttää alennuskoodia ”MYST1S”, niin saat lipuista alennusta!

Katso käyttäjän myst1s suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv

 

Vastaa