Käyttäjänimen vaihto-ominaisuus vihdoinkin PlayStationille!

Lukuaika:1 minuuttia

Mahdollisuus käyttäjänimen vaihtamiselle on vihdoinkin tulossa. Sony on vahvistanut, että ominaisuus on tulossa alkuvuodesta 2019. Suljettuun beta-testiin tämä on tulossa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella. Beta-testiin pääsee valikoitu määrä PlayStationin edellisiin järjestelmätesteihin ilmoittautuneita pelaajia. Tämän testin aikana ensimmäinen nimen muutos on ilmainen, mutta seuraavat vaihdot maksavat 9,99€ ja PlayStation Plus -jäsenille 4,99€. Muutos tehdään asetuksista tai omilta profiilisivuiltaan.  Käyttäjät voivat myös valita, että haluavatko näyttää uuden käyttäjänimensä vanhan tunnuksen rinnalla tämän tunnistamisen helpottamiseksi.

 

Sony myös huomauttaa, että ominaisuus ei välttämättä toimi kaikissa peleissä. Vaihto-ominaisuutta tukevat virallisesti pääasiassa kaikki pelit, jotka on julkaistu 1.huhtikuuta jälkeen. Vanhempien pelien kanssa saattaa ilmetä ongelmia käyttäjänimen kanssa.

 

Vanhan nimimerkin voi aina palauttaa ilmaiseksi. Tällä tavalla voi ilmeisesti vältellä ongelmia vanhempien pelien kanssa jotka eivät tue kunnolla käyttäjänimen vaihtoa.

 

Tämä on ollut todella toivottu ominaisuus PlayStationeilla. Tämä nykyinen PlayStation Network on peruja aina PlayStation 3 -ajoilta saakka ja monet ovat olleet tympääntyneitä keksittyjen käyttäjänimiensä kanssa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon hankkimista varten.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

Vastaa