You are currently viewing HALO tekee paluun LAN-peleihin

HALO tekee paluun LAN-peleihin

Tänä viikonloppuna parhaat Halo-joukkueet ympäri maailmaa ottavat jälleen yhteen HCS Kansas Cityssä. Tapahtumassa on  250 000 dollarin peruspalkintopotti. Open Bracketn neljä parasta joukkuetta liittyvät Pool Play -peliin, jossa he kilpailevat yhdestä ryhmänsä kahdesta parhaasta paikasta ja laituripaikasta mestaruuskannattimeen.Nyt me kaikki tiedämme, mikä on suuri tarinalinja …

Cloud9 vs. OpTic. Siniset pojat hallitsivat online-piiriä ennen kuin veivät kotiin Raleighin ja sitten Anaheimin, mutta viime aikoina OpTic on kerännyt huomiota. Formalin lisäämisen jälkeen Green Wall on näyttänyt uudestisyntyneeltä ja  jopa voittanut Cloud9-joukkueen 50 000 dollarin FaZe Invitational -finaalissa hallitsevalla tavalla. Nyt on aika nähdä, voivatko he toistaa LAN: ssa, ja olemme kaikki täällä sitä varten.

Neljä eri lohkoa: A: Cloud9, Acend, XSET ja Chiefs Esports Clåib, B: Faze Clan, Natus VIncere, Fnatic, Optic Gaming, C: EUnited, G2 Esports, Quadrant, Team Cruelty, D: Pioneers, Pittsburgh Knights, Sentinelsm JLINGZ Esports

Vastaa