The Bard’s Tale – nyt taskussasi!

Lukuaika:1 minuuttia

Boden, Ruotsi – 23. maaliskuuta 2022 – Wanderword, interaktiivisen ääniviihteen markkinajohtaja, tuo yhdessä Xbox Game Studiosin inXile Entertainmentin kanssa palkittuun The Bard’s Tale -sarjaan uuden lisäosan älypuhelimille kaikkialla maailmassa. 

Älykaiuttimissa julkaisua seuraten, The Bard’s Tale – Warlocks of Largefearn on nyt saatavilla iOS:lle ja Androidille App Storen ja Google Playn kautta.

”The Bard’s Talen tuominen mobiilialustoille antaa ihmisille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden kokea tämä jännittävä seikkailu”, sanoo Wanderwordin toimitusjohtaja Johan Strömberg.

The Bard’s Tale – Warlocks of Largefearn on roolipeli, joka tarjoaa sinulle tuntikausia mukaansatempaavaa pelaamista. Se vie sinut Skara Braesta pieneen eristäytyneeseen Largefearnin kaupunkiin, jossa asukkaat katoavat salaperäisissä olosuhteissa – ja on sinun tehtäväsi selvittää mysteeri. Wanderwordin ”heads-up, hands-free” -periaatteen mukaisesti peliä voi ohjata äänellä. Käytettävissä olevilla komennoilla on vastaavat painikkeet ruudulla tilanteita varten, joissa äänetön syöttötapa on parempi.

”On jännittävää nähdä, miten Wanderword on tuonut The Bard’s Talen uuteen mediaan pysyen uskollisena maailmalle ja fantasialle samalla kun se on löytänyt uusia tapoja pelata. Uskomme, että kaikki tulevat todella nauttimaan Bard’s Talen maailmassa pelaamisesta aivan uudella tavalla.” – inXile Entertainment.

Voit valita neljästä pelattavasta luokasta, joissa voit muokata hahmosi kehittyneillä alaluokilla, jotka voit avata hahmon kehittymisen kautta. Voit myös värvätä matkan varrella kumppaneita, jotka liittyvät taisteluihin ja antavat neuvoja matkallasi. Kauniisti muotoiltu taide herättää Largefearnin maailman eloon käsin kuvitetuilla kuvilla hahmoista, paikoista ja taistelusta.

Ominaisuudet

 • Neljä ainutlaatuista luokkaa: Bard, Fighter, Rogue ja Practitioner 
 • Avaa ja valitse yksi kahdesta kehittyneestä alaluokasta muokataksesi hahmoasi entisestään:
  • Bard – Troubadour & Warchanter
  • Fighter – Warden & Berserker
  • Rogue – Assassin & Sniper
  • Practitioner – Conjurer & Magician
 • Värvää ja muokkaa seuralaisia
 • Vuoropohjainen taistelujärjestelmä, joka palkitsee strategisen ajattelun
 • Pelaajan vapaudet ovat laajat kontekstisidonnaisen vuorovaikutuksen ansiosta
 • Kaunis käsin piirretty kuvitus
 • Ääniohjattu pelaajan toiminta

Suora linkki peliin App Storessa: https://apps.apple.com/app/the-bards-tale-wol/id1596758943

Suora linkki peliin Google Playssa: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.wanderword.bardstale

Lisätietoja Wanderwordista

Wanderword kehittää ja julkaisee uraauurtavia interaktiivisia äänikokemuksia maailmanlaajuisille mobiili- ja älykaiutinmarkkinoille. Fabella-teknologia-alustamme avulla annamme tarinankertojille mahdollisuuden luoda omia interaktiivisia äänitarinoita. Sisäinen Polar Night -studiomme puskee rajoja huippuluokan tuotannolla.

Vastaa