You are currently viewing Far Cry 6 -toimintapelin laajennuksessa matkataan murtuneen mielen sisälle

Far Cry 6 -toimintapelin laajennuksessa matkataan murtuneen mielen sisälle

Lukuaika:2 minuuttia

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkaisee pelin lisäosatrilogian viimeisen osan 8. helmikuuta.

Suositun Far Cry 6 -toimintapelin lisäosat ovat rakentuneet pelisarjan aiempien päävastustajien häiriintyneiden mielten tutkimiseen. Aiemmin osansa ovat saaneet Far Cry 3- ja Far Cry 4 -peleistä tutut mielipuolet. Trilogian viimeisessä osassa matkataan Far Cry 5 -pelin kulttijohtaja Joseph Seedin hurmokselliseen maailmaan ja tutkitaan mielen hajoamista ainutlaatuisessa roguelite-pelimuodossa.

Hope Countyn aluetta rautaisessa otteessaan pitänyt uskonnollinen johtaja Seed huomaa uskonsa kadonneen ja saa näin vastaansa oman perheensä sekä päänsisäiset demoninsa. Kun kokonaiselta maailmankuvalta viedään pohja, herää kysymys onko tilanteesta edes mahdollista selvitä elävänä? Tähän vastaa 8. helmikuuta julkaistava Joseph: Collapse -lisäosa.

Trilogian kaikki lisäosat sisältyvät pelin kausikorttiin ja ovat pelattavissa pääpelistä riippumattomina kokemuksina. Lisäksi Joseph: Collapse on pelattavissa kaverin kanssa yhteistyömuotona, jolloin lisäosan omistaja voi kutsua kaverinsa pelaamaan lisäosaa samalla pelialustalla. Mukaan kutsutulta kaverilta ei vaadita lisäosan omistamista.

Lisäosan julkaisun kunniaksi Far Cry 6 -peli on tarjouksessa digiversiona peräti 40 prosentin alennuksella. Lisäksi peruspelin omistajille pelin kausikortti on 25 prosentin alennuksessa.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.  Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Vastaa