You are currently viewing Rainbow Six: Siege -verkkopelin Euroopan-kisat uudistuvat

Rainbow Six: Siege -verkkopelin Euroopan-kisat uudistuvat

Lukuaika:1 minuuttia
Huippusuosittu Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -verkkopeli uudistuu Euroopan-haastajaliigan (European Challenger League) osalta. Sen myötä Ubisoft julkisti karsintakisat, joista viisi parasta joukkuetta pääsee lopulta osallistumaan vuoden 2021 haastajaliigaan.

Karsinnat koostuvat kolmesta kevään ja kesän aikana käytävästä pelitapahtumasta, joista ensimmäinen pelataan 30. huhtikuuta ja 2. toukokuuta välisenä aikana. Karsintoihin rekisteröityminen on eurooppalaisjoukkueille avoinna 30.4.2021 saakka. Hakuaika umpeutuu kello 17.00 Suomen aikaa. Rekisteröitymisen yhteydessä joukkueet saavat lisätiedot ilmoittautumisesta ja peliaikataulusta.

Karsintakisat läpäisseet tiimit saavat pisteitä ja kartuttavat palkintopottia. Jokaisen tiimin lopullinen pistetulos kolmen karsintatapahtuman jälkeen määrittää kyseisen tiimin sijoituksen Euroopan-haastajaliigassa. Lisäksi näihin osallistuu yhdeksän kansallistason mestarijoukkuetta sekä kaksi Euroopan-liigasta pudonnutta joukkuetta. Parhaat neljä joukkuetta saavat osansa rahapalkinnoista.

Lisätietoa Euroopan-haastajaliigan uudistetusta kisarakenteesta voi lukea osoitteesta https://rainbow6.com/EUCL2021.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan.

Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa.

Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa