You are currently viewing ONKO COUNTER STRIKEN SAVUT, POLTTOPULLOT JA VALOT HALLUSSA?

ONKO COUNTER STRIKEN SAVUT, POLTTOPULLOT JA VALOT HALLUSSA?

Counter-Strike: Global Offensive on Valve Corporationin ja Hidden Path Entertainmentin kehittämä taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli joka on neljäs Counter-Strike-sarjan peli. Peli julkaistiin 21. elokuuta 2012

Counter Strike – Global Offensivia pelatessa on hyvä osata pelin sisäisiä asioita. Esimerkiksi savujen, valojen ja polttopullon heittäminen helpottaa pelissä etenemistä. Savulla voit estää vastustajaa näkemästä sinua tietyistä paikoista ja valokranaatilla voit mahdollisesti hetkellisesti sokaista vastustajan, jolloin vihollisen tappaminen on näin helpompaa. Polttopulloilla voit polttaa vastustajan esimerkiksi piiloista tai kulman takaa seisomasta.

Jos osaatte kaverien kanssa yhdessä nämä asiat, niin on helppo toteuttaa taktiikoita ja voittaa kierroksia ottelun aikana, joka mahdollisesti auttaa teitä myös voittamaan koko ottelun. Mitä enemmän eri heittoja osaatte tehdä yhdessä, sitä helpompi on luoda eri taktiikoita, joita vastustaja ei välttämättä osaa lukea.

Nordic Goblins on tehny tästä oppaan videon ja selostuksen muodossa, jossa näytetään ja esitellään käteviä ja hyviä eri savujen, valojen ja polttopullojen heittoja. Videot ovat katsottavasissa suoraan alapuolelta. Hyviä pelihetkiä kaikille pelaajille.

Lähde: Nordic Goblins

Tsekkaa myös: Google Kääntäjä aihe.

Vastaa