You are currently viewing HAVU NOUSUSSA – ENCE TOI FLASHBACKIN VUODELTA 2003
Kuva: ENCE

HAVU NOUSUSSA – ENCE TOI FLASHBACKIN VUODELTA 2003

Lukuaika:1 minuuttia

Nuoret eivät välttämättä muista vuotta 2003 ja MM-jääkiekon puolivälieräottelua Suomi- Ruotsio, jota Suomi johti jo 5-1 ,mutta hävisi 5-6. Nimittäin yhtä uskomaton oli Virtus.pro:n nousu tänään 3-15 tilanteesta jatkoajan kautta voittoon kolmannessa kartassa. Vaikka ENCE siis otti hyvän kamppailun maailmanlistan nelosta vastaan, ei kolmannen kartan kompasteluihin ole mitään hyvää selitystä, näin vaan ei pitäisi käydä.

Siinä missä HAVU voitti maailmanlistan kahdeksantena olevan saksalaisen BIG:in ja kohtaa huomenna maailmanlistan kolmosen GAMBITin Pinnacle Cupin loppuottelussa, jossa voittajalle tipahtaa 80 000 dollaria tilille ja häviäjällekin vielä 20 000 dollaria.. ENCE joutuu vielä odottamaan omia isoja voittojaan nykyisellä kokoonpanolla. Tämän päiväinen tappio nosti monelle takaisin ne ajatukset, joita oli ilmoilla ENCE:n ilmoittaessa nykyisen kokoonpanonsa, onko tämä kuitenkaan sellainen roster, jolla ylletään Top10 joukkoon – sen tulemme näkemään tulevien kuukausien aikana.

Vaikka ottelussa oli ENCE:n kannalta paljon hyvää, ei peleistä jälkikäteen muisteta kuin lopputulos, joka tänään oli tappio, karvas sellainen.

HAVU PINNACLE CUP FINAALIIN JOSSTA TULOSSA VASTAAN GAMBIT

HAVU sen sijaan otti kaiken irti ansaitusti voitostaan. Voitto saksalaisesta BIG tiimistä on kaikessa mielessä iso asia niin HAVU:lle kuin suomalaiselle CS:GO lajille. Yksi HAVU:n voiton avaimista oli tänään EX-ENCE Jani “Aerial” Jussila

Lähde: SuomieSports

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

Vastaa